valla bilmiyorum kullanana sormak lazımMech modellerinin soğutma pek iyi değilbherhslde
Ventusun amd hâlivalla bilmiyorum kullanana sormak lazım Alıntıyı görüntüle
Fan yüzde kaçta dönüyorSapphire marka var villada rx6600 70 dereceyi geçtiğini görmedim
Reis satmayı düşünürmüsünDual bulursan alabilirsin yüzde 30 fan devrinde çalşııyor 67-68 (o.c ile kullanıyorum) dereceler.
Sessiz.
Uzay montaj kullanacağım ve yük altında fan yüzde kaç dönüyorİki yıldır XFX modelini kullanıyorum daha 70 derecenin üstüne çıktığını hatırlamıyorum, tabi bunda kasa soğutmasının da önemi var.
Valla hiç dikkat etmedim ama baya sessiz çalışıyor, gün içinde deneyebilirsem denerim.Uzay montaj kullanacağım ve yük altında fan yüzde kaç dönüyor
Senden bir şey istesem sana zahmet 15 dakikalık furmark testi yapıp foto atar mısın bende xfx ya da sopphier istiyorum daValla hiç dikkat etmedim ama baya sessiz çalışıyor, gün içinde deneyebilirsem denerim.
Eve erken gelirsem yapmaya çalışırım.Senden bir şey istesem sana zahmet 15 dakikalık furmark testi yapıp foto atar mısın bende xfx ya da sopphier istiyorum da
fanın ne kadar döndüğünü bilmiyorum ama default ayarlar hiç ellemedimFan yüzde kaçta dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis satmayı düşünürmüsün