RX 6600 ve Ryzen 5 5500 ile oyunlarda performans sıkıntısı yaşarmıyım, genelde singleplayer oyunlar oynuyorum online olarak sadece battlefield serisi, singleplayer oyunlarda yeni çık vs. oyunları yüksek-ultrada oynatır mı?
Oynatir da 17.5 k ya rx6700 lu sistem vardi vatanda ona bak butcen yeterseRX 6600 ve Ryzen 5 5500 ile oyunlarda performans sıkıntısı yaşarmıyım, genelde singleplayer oyunlar oynuyorum online olarak sadece battlefield serisi, singleplayer oyunlarda yeni çık vs. oyunları yüksek-ultrada oynatır mı?
5500 yerine en kötü ihtimalle 5600 almanız performansını arttırır. Yüksek ayarlarda size +100 fps aldırmaz ama orta ayarlarda akıcı oynarsınız.RX 6600 ve Ryzen 5 5500 ile oyunlarda performans sıkıntısı yaşarmıyım, genelde singleplayer oyunlar oynuyorum online olarak sadece battlefield serisi, singleplayer oyunlarda yeni çık vs. oyunları yüksek-ultrada oynatır mı?
Rx 6600 8gb ve 1080p high ayarlarda her oyunu oynatır. Ultrada 5900x işlemciyle bile oynatmaz. Ultra da oynamak için 6700xt lazım.RX 6600 ve Ryzen 5 5500 ile oyunlarda performans sıkıntısı yaşarmıyım, genelde singleplayer oyunlar oynuyorum online olarak sadece battlefield serisi, singleplayer oyunlarda yeni çık vs. oyunları yüksek-ultrada oynatır mı?
Bende Asus Dual rx6600xt var. İki fanli.Çok teşekkür ederim tam emin değildim çok yardımcı oldunuz peki bir şey daha soracağım asusun 2 fanlı RX 6600 mü yoksa gigabayt 3 fanlı RX 6600 mü ? 3 fan ile 2 fan arasında çok bir fark var mı?