NORRRMAAANNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
arkadaşlar 1600 tl gibi bir fiyat farkına değer mi sizce ? haqqus gen3 sistem
haqqusmuarkadaşlar 1600 TL gibi bir fiyat farkına değer mi sizce ? haqqus gen3 sistem
bune olm hangi video buhaqqusmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
hocam merak ettiğim için soruyorum bu gerçek mi yoksa trollüne biri mi yaptıhaqqusmu
.
trollüne ben yaptım hocamhocam merak ettiğim için soruyorum bu gerçek mi yoksa trollüne biri mi yaptı![]()
bune olm hangi video bu
bu sistemi nereden alabilirim inanılmaz iyi (!) haqqusun buna benzer bi sistemi vardı bu aradatrollüne ben yaptım hocam
![]()
değmez rx6600 alarkadaşlar 1600 TL gibi bir fiyat farkına değer mi sizce ? haqqus gen3 sistem
ayn bende öyle düşündüm de bir sorayım dedim gene cevap verdiğin için sağolasın 7 tane mesaj var hiçbiri soruya bakmamış biledeğmez rx6600 al
1600tl biraz fazla gibi gerçekten 1000tl olsa bende düşünebilirdim eyw cevap için1000 lira değebilir, ama bu para değer mi bi şey söyleyemem.
rica ederim ne demek bende var rx6600 3 hafta oldu alalı memnunum hangi marka alıcaksın alırsanayn bende öyle düşündüm de bir sorayım dedim gene cevap verdiğin için sağolasın 7 tane mesaj var hiçbiri soruya bakmamış bile
1600tl biraz fazla gibi gerçekten 1000tl olsa bende düşünebilirdim eyw cevap için
max 15 20 fps fark gösterir hocam rx 6600 xt alınmaz.arkadaşlar 1600 TL gibi bir fiyat farkına değer mi sizce ? haqqus gen3 sistem