Valente Sama
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Metin T
Merhaba dostar benim bir sorunum var. Radeon Rx6600 ekran kartım var, bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu ve aldığımdan beri "Wattman" hatası ile karşılaşmaktayım, ekstra olarak bilgisayar ilk açıldığında bilgisayarda pixellenmeler, ekranın titreşmesi gibi sorunlar var. Oyunlara giriş yaptığımda 10-15 saniye içerisinde oyun çöküyor. Driverları da kuramıyorum, bunun sebebi Crash Defender'ın yazılım sürücüsünün çöktüğünü söylemesi. Anlayacağınız driver kurmama engel oluyor bu tarz olaylar, ne oyun oynayabiliyorum ne de google da falan dolaşabiliyorum, dolaşırken birden ekran kartı sürücüsü ile alakalı sıkıntı çıktı deyip ekran kararıyor ve tekrar açılıyor. Sürücü tam olarak kurulamıyor fakat anladığım kadarıyla arkada falan çalışıyor çünkü hata kutucuğunda yazılımın çöktüğü söyleniyor. Ekran kartını garantiye de yolladım ama bir sıkıntı yok deyip bana geri yolladılar, bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Herkese iyi günler. (Bahsettiğim driver: Radeon Software Adrenaline Edition WHQL 22.5.1, DDU ile birçok kez silip tekrardan yükledim fakat düzelmedi.)