Neler Yeni

RX 6600 Wattman Nasıl Ortaya Çıkar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Selamlar sıfır asus dual rx 6600 almayı düşünüyorum ve wattman oluyormuş peki ben biosundan falan hiçbir ayarı oynamasam direk geldiği gibi Radeon software indirip oyun oynasam wattman yer miyim

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Gökhan
Genel ağırlıklı olarak Wot-gta5-Cs-rise online oynuyorum

Apu işlemcim var R5-4650 Rise online'da crash veriyordu ve ekran donup kalıyordu.Sonrasında aldığım bu rx6600 Dada ekran komple kapanıyor sonra geliyor. Herşeyi ekran kartına yüklememek lazım. Diğer oyunlarda bi sıkıntı yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
23.3.2 sürümünü kullanıyorum henüz watman hatasi almadim ama bir önceki sürümlerde 3-4 defa aldım watmann yazılımsal bir sorun sürücü değiştirmek istemiyorun o yüzden

Ensy58

80+ Bronze
Bende de asus rx 6600 var sadece yazılımdan ekran kartının güç ayarlarıyla oynadığımda wattman hatası aldım onun dışında sıfır

Megan

80+ Silver
Selamlar sıfır asus dual rx 6600 almayı düşünüyorum ve wattman oluyormuş peki ben biosundan falan hiçbir ayarı oynamasam direk geldiği gibi Radeon software indirip oyun oynasam wattman yer miyim
Yersin muhtemelen de şansına ve oynadığın oyuna bağlı. Mesela csgo da arada sırada oluyor, microsoft flight simulatorde çok oluyor ilk açışta. Mordhauda hiç olmadı

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Gökhan
Ben oyun uyumluluğu ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

halitxct

80+ Silver
Ben 6 7 aydır kullanıyorum hiç watman hatası almadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Overclock vs yaptığımda aldım güç ayarlarıyla oynamayınca 0 wattman

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Overclock vs yaptığımda aldım güç ayarlarıyla oynamayınca 0 wattman
Hocam peki wattman ne sıklıkla veriyor bilgisayarı açılmaz hale getiriyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

23.3.2 sürümünü kullanıyorum henüz watman hatasi almadim ama bir önceki sürümlerde 3-4 defa aldım watmann yazılımsal bir sorun sürücü değiştirmek istemiyorun o yüzden
Hocam ne sıklıkla wattman veriyordu peki günde kaç kere

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Hocam peki wattman ne sıklıkla veriyor bilgisayarı açılmaz hale getiriyor mu
Ben bi discord da wattman almıştım bide jedi fallen order da discord da 1 2 kere olmuştu discord çöküo sadece bide star wars jedi fallen order da çok almıştım biraz oynanmaz hale gelmişti nvdia oyunu olduğu için bide çok Overclock yapmıştım onun dışında rahat kullanıyorum sorun da olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Ben bi discord da wattman almıştım bide jedi fallen order da discord da 1 2 kere olmuştu discord çöküo sadece bide star wars jedi fallen order da çok almıştım biraz oynanmaz hale gelmişti nvdia oyunu olduğu için bide çok Overclock yapmıştım onun dışında rahat kullanıyorum sorun da olmuyor
Wattman hatası gelincr direkt bilgisayar mı kapanıyor yoksa oyun mu kapanıyor

Top Bottom