kanka amd sürücüm var gölge görüntü sorunum var sende yaşadın mı acaba çözümü nedir3.800 TL den asla alınmaz. 3.000 TL civarında olursa o zaman alınabilir.
kanka amd sürücüm var gölge görüntü sorunum var sende yaşadın mı acaba çözümü nedir3.800 TL den asla alınmaz. 3.000 TL civarında olursa o zaman alınabilir.
Aynen yeni tip soket geldiği zaman birde intel 13.nesil gelirse anca o zaman yeni anakart seçimi yaparım onun dışında bakmam bile bütçem yeterse yeni çıkan 5700x alır geçerim güzel msi sıvı soğutmasıylada mis gibi olur.Hiç bi fikrim yok açıkçası. Çabuk gelse güzel olurdu
Ekran kartındamı.kanka amd sürücüm var gölge görüntü sorunum var sende yaşadın mı acaba çözümü nedir
Ryzen 5 5600x de çok iyi işlemci.Hiç bi fikrim yok açıkçası. Çabuk gelse güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hadi desen 11700F alacak o da 5.5k olarak düşünüp yanına en kötü b560mi alsan 6.8 7k civarı yapıyor yine bütçe aşar ama 4kdan 5600x alsa 500e b450 alsa bile yeter ona
Bütçeyi gereksiz aşmaya hiç gerek yok. 5600x almak kafiRyzen 5 5600x de çok iyi işlemci.
İ7 11700F İ5 12600K RYZEN 5 5600X üçlüsü arasında en iyi 2.işlemci.
kanka şöyle söylim oyunlarda mouseyi hızlı oynatmaya başladığımda gölgelndirmeler aşırılaşıyor körleşiyorum nasıl düzelir bir bilgin var mı ?Aynen yeni tip soket geldiği zaman birde intel 13.nesil gelirse anca o zaman yeni anakart seçimi yaparım onun dışında bakmam bile bütçem yeterse yeni çıkan 5700x alır geçerim güzel msi sıvı soğutmasıylada mis gibi olur.
Ekran kartındamı.
Monitörden kaynaklıdır ama benim çok bilgim yok bilen biri varsa şuan yazabilirse iyi olur .kanka şöyle söylim oyunlarda mouseyi hızlı oynatmaya başladığımda gölgelndirmeler aşırılaşıyor körleşiyorum nasıl düzelir bir bilgin var mı ?
Ama 5700x yada 5800x koyarsa cs go ve belli oyunda daha çok fps alabilirmiyim yoksa intel mi bana daha fazla verir.Bütçeyi gereksiz aşmaya hiç gerek yok. 5600x almak kafi
acaba iyi anlayan tanıdığın biri var mı ?Monitörden kaynaklıdır ama benim çok bilgim yok bilen biri varsa şuan yazabilirse iyi olur .
Şuanlık yok konu aç ghosting oluyor diye monitör kısmına sana yardımcı olurlar sıkıntınıda anlatırsan tam yardımcı olurlar.acaba iyi anlayan tanıdığın biri var mı ?
5600x yeter sanaMonitörden kaynaklıdır ama benim çok bilgim yok bilen biri varsa şuan yazabilirse iyi olur .
Ama 5700x yada 5800x koyarsa cs go ve belli oyunda daha çok fps alabilirmiyim yoksa intel mi bana daha fazla verir.