Neler Yeni

RX 6600 XT Mi Yoksa RTX 3060 Mı Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Başarır
Neden 3060? Şu an 6600xt powercolor modeli 6800 TL bu adam neden 1200tl fazla verip daha az bir fps alsın?
Akakçe sitesinden baktım bulamadım. Nerede satılıyor bu fiyata link atar mısınız?

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Nasıl daha iyi? saf güç olarak 3-5 fps fazla veriyor sadece. Nvidia dlss açınca 3060 eziyor 6600xt'yi. fsr hem çok az oyunda var hemde dlss yapay zeka kullandığı için fsrdan daha iyi. + 3060'da rtx var.
Amd kartların driver sıkıntıları çekilcek gibi değil 3-5 fps fazla alcam diye parayı çöpe atmanın anlamı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlssten haberin var mı?
yada hiç 6600xt kullandın mı?
ben kullandım
Canım 6000 serisi kullanıcısıyım. Driver sorunu denen bir şey yok. Hele ki 6000 serisinde bahsettigin şeyler o kadar eskide kaldı ki. Ayrıca 6600xt 8-9 fps fazla veren bir kart üstelik 1000tl daha ucuz. FSR 2.0 denen bir şey var ve DLSS'in rakibi. Görüntü çamur olmuyor 1.0 'daki gibi. Ve evet DLSS 20fps veriyorsa FSR 2.0 da 20fps civarında artış sağlıyor. Deneyim etmeden yorum yapma.

Akakçe sitesinden baktım bulamadım. Nerede satılıyor bu fiyata link atar mısınız?
Bu sabah 6800tl ye var idi. Yoksa da bilemiyorum bitmiş olabilir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Canım 6000 serisi kullanıcısıyım. Driver sorunu denen bir şey yok.
Sende yok diye diğer kullanıcılarda olmayacak ya da olmuyor diye bir şey YOK! Forumda bir çok şikayeti olan kullanıcı var bunlar keyfine mi post açıyor, HAYIR!
Böyle gereksiz sorun yok vs gibi yorum yapmak yerine sorun olursa çözeriz olan sorunlar çözülebilir sorunlar desen biraz da empati yapsan daha iyi olur, o adamların ne şartlarda e.kartı aldığını bilmiyorsun. Gereksiz savunuculuğa gerek yok, AMD'de sorun yaşayan çok kişi var ve bunu AMD'nin çözmesi gerekiyor. O kadar para veriliyor bu kartlara bu kadar şikayet ve olumsuz ger dönüşün olmaması gerekiyor.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Sende yok diye diğer kullanıcılarda olmayacak ya da olmuyor diye bir şey YOK! Forumda bir çok şikayeti olan kullanıcı var bunlar keyfine mi post açıyor, HAYIR!
Böyle gereksiz sorun yok vs gibi yorum yapmak yerine sorun olursa çözeriz olan sorunlar çözülebilir sorunlar desen biraz da empati yapsan daha iyi olur, o adamların ne şartlarda e.kartı aldığını bilmiyorsun. Gereksiz savunuculuğa gerek yok, AMD'de sorun yaşayan çok kişi var ve bunu AMD'nin çözmesi gerekiyor. O kadar para veriliyor bu kartlara bu kadar şikayet ve olumsuz ger dönüşün olmaması gerekiyor.
Canım sadece ben değil. Discord sunucumuzda şu ana kadar 860 kişiye aldırdık. 3 kişide sorun çıktı. Bana 6000 serisinde driver sorunu yaşayan kişileri göster. Postlarda 500 serisi, 400 serisi gibi serilerde sorun çıkıyor. Sorun olsa bile hiç biri çözülmeyecek sorunlar değil.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Canım sadece ben değil. Discord sunucumuzda şu ana kadar 860 kişiye aldırdık. 3 kişide sorun çıktı. Bana 6000 serisinde driver sorunu yaşayan kişileri göster. Postlarda 500 serisi, 400 serisi gibi serilerde sorun çıkıyor. Sorun olsa bile hiç biri çözülmeyecek sorunlar değil.
Zahmet edip arama butonundan bakabilirsin.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
yayın felan açıkcaksan 3060
sadece oyun oynaycaksanda 3060

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hangisi ucuzsa onu al. arada fazla performans farkı yok diye biliyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba internette rx 6600 xt modeli 8k ve rtx 3060 da 8k ikisinin arasında küsürat farkları var ama çok fazla değil hangi kartı tercih etmeliyim ? Rtx on ile fazla bir ilgim yok ama nvida nın dlss teknoloji için rtx 3060 alınmalı diyorlar ben açıkçası kararsız kaldım
arkadaşımda 3060 bende rx6600xt var çoğu oyunda ondan fazla fps alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
6500xt kullanıyorum hiç sorun olmadı bende ne watman ne de driver

6600xt al bence

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks