Rx 6600xt Driver Kurarken Si̇yah Ekran Veri̇yor

Extroy

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba arkadaşlar rx 6600xt ekran kartım bugün elime ulaştı. Driver yüklü değilken herhangi bir sorun olmadan sistem açılıyor. Driver kurmaya başladığımda kurulumun bitmesine yakın ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Açmaya çalıştığımda anakart markasını görüyorum ve yine siyah ekran oluyor sonra yeniden başlıyor sistem bu sefer komple siyah ekran kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?

Son 3 gündür nasıl yaptığımı bilmediğim bir şekilde sistem çalışıyor. Güvenli mod ile kurulu olan driveri silip yine tekrar güvenli mod üzerinden driver kurulumu yaptım 3 defa ama bilgisayarı kapatıp açtığımda yine bozuluyordu yine siyah ekranda kalıyordu. Bir ara tekrar denedim kurulum yarıda hata verdi sistemi yeniden başlattım driver kurulmuştu ama Radeon uygulaması yoktu. Bilgisayarı uyku moduna aldım ve açtığımda tekrar gitmişti driver :D yaptığım işlemleri tekrarlardım güvenli mod üzerinden tekrar kurulum yaptım sistemi kapatıp açtım ve 3 gündür herhangi bir sorun yok, sistemde şu an AMD Radeon uygulaması yok ama driver kurulu oyunlarda da bir sorun yaşamıyorum. İnanın ki nasıl çözdüğümü bile bilmiyorum rastgele defalarca güvenli mod üzerinden silip yüklerken düzeldi. Bu arada asla uyku moduna almıyorum yine bozulacak diye, lazım olmayınca kapatıyorum artık. Biraz karışık oldu ama merak ettiğiniz aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

6600xt ler 5000 TL den satıldı ve parti başladı .
Bir türlü düzeltemediler gitti o driver hatası yüzünden sattım bende başka model AMD ekran kartımı zort diye tamamen rastgele şekilde bilgisayarı resetleyip duruyordu.Saç baş yoldurdu bana bir ara yolları ayırdık artık mutluyum.
6600 xt bir arkadaşım için düşünüyordum ama sinirleniyorum ve ister istemez üzülüyorum böyle sorunların hala tekrar ettiğini gördükçe .
6k civarına yurtdışı RTX 3060 alsın geçsin.
AMD kullanıcısı olarak yaptıkları şeyleri beğenmiyorum. 6700 XT vardı sattım 3060 Ti aldım.

Son 3 gündür nasıl yaptığımı bilmediğim bir şekilde sistem çalışıyor. Güvenli mod ile kurulu olan driveri silip yine tekrar güvenli mod üzerinden driver kurulumu yaptım 3 defa ama bilgisayarı kapatıp açtığımda yine bozuluyordu yine siyah ekranda kalıyordu. Bir ara tekrar denedim kurulum yarıda hata verdi sistemi yeniden başlattım driver kurulmuştu ama Radeon uygulaması yoktu. Bilgisayarı uyku moduna aldım ve açtığımda tekrar gitmişti driver :D yaptığım işlemleri tekrarlardım güvenli mod üzerinden tekrar kurulum yaptım sistemi kapatıp açtım ve 3 gündür herhangi bir sorun yok, sistemde şu an AMD Radeon uygulaması yok ama driver kurulu oyunlarda da bir sorun yaşamıyorum. İnanın ki nasıl çözdüğümü bile bilmiyorum rastgele defalarca güvenli mod üzerinden silip yüklerken düzeldi. Bu arada asla uyku moduna almıyorum yine bozulacak diye, lazım olmayınca kapatıyorum artık. Biraz karışık oldu ama merak ettiğiniz aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.
Hortlatıyor muyum bilmiyorum ama çok sağol reis amd nin yeni kartlarında driver oturana kadar bu sorun oluyor galiba bende de rx 6500 xt vardı aynı sorunu yaşıyordum aldığım yer teknik servise kargolamamı istedi kargoda kırılır felan diye korktuğumdan başka çözümler aramaya başladım senin yazını gördüm bilgisayarı güvenli modda açtım driverı kurdum aynı şekilde bana da hata verdi güvenli modda yüklüyemezsiniz gibisinden yeniden başlattım şuan driver kurulu amd programı yok artık 3 4 ay böyle idare eder sonraki sürümleri indiririm çok sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu yaşıyanlar bi denesin bence

Hortlatıyor muyum bilmiyorum ama çok sağol reis amd nin yeni kartlarında driver oturana kadar bu sorun oluyor galiba bende de rx 6500 xt vardı aynı sorunu yaşıyordum aldığım yer teknik servise kargolamamı istedi kargoda kırılır felan diye korktuğumdan başka çözümler aramaya başladım senin yazını gördüm bilgisayarı güvenli modda açtım driverı kurdum aynı şekilde bana da hata verdi güvenli modda yüklüyemezsiniz gibisinden yeniden başlattım şuan driver kurulu amd programı yok artık 3 4 ay böyle idare eder sonraki sürümleri indiririm çok sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu yaşıyanlar bi denesin bence
Sorununun çözüldüğüne sevindim dostum. Ben korkudan 1 ay öncesine kadar hiç driver güncellemedim kartı aldığım tarihten beridir tekrar siyah ekran alırım diye. Ama bir anda gaza gelip güncelledim ve sorunsuz çalışmaya devam etti. Bir süre daha bekle yeni sürücüler gelince güncellersin sen de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,284
Üyeler
173,952
Son üye
Fatih_Acıkgoz
Geri