Rx 6600xt Driver Kurarken Si̇yah Ekran Veri̇yor

Extroy

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba arkadaşlar rx 6600xt ekran kartım bugün elime ulaştı. Driver yüklü değilken herhangi bir sorun olmadan sistem açılıyor. Driver kurmaya başladığımda kurulumun bitmesine yakın ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Açmaya çalıştığımda anakart markasını görüyorum ve yine siyah ekran oluyor sonra yeniden başlıyor sistem bu sefer komple siyah ekran kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?

Merhaba arkadaşlar rx 6600xt ekran kartım bugün elime ulaştı. Driver yüklü değilken herhangi bir sorun olmadan sistem açılıyor. Driver kurmaya başladığımda kurulumun bitmesine yakın ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Açmaya çalıştığımda anakart markasını görüyorum ve yine siyah ekran oluyor sonra yeniden başlıyor sistem bu sefer komple siyah ekran kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?
Manuel mi yüklediniz yoksa sürücü kurma programı vs kullandınız mı?

Bu aralar RX 6600XT' de bu sorunu yaşayan kişi sayısı çok fazla. Daha dün 2 konuya denk geldik sanırım. Tamamen aynı sorunu yaşayan.
Bu ekran kartı yeni çıkmadı mı daha?

Driver normal mod da kurulmaz hiç bir zaman. Güvenli mod da kur ve pc de önceden eski bir driver var ise DDU İle güvenli modda sil.

Driver normal mod da kurulmaz hiç bir zaman. Güvenli mod da kur ve pc de önceden eski bir driver var ise DDU İle güvenli modda sil.
Hocam şimdi onu yapayım dedim sisteminizde şu anda kısıtlanmış yükleme ayarları etkin olduğundan Radeon Software yükleme işlemine devam edemiyor hatası aldım.

Hocam şimdi onu yapayım dedim sisteminizde şu anda kısıtlanmış yükleme ayarları etkin olduğundan Radeon Software yükleme işlemine devam edemiyor hatası aldım.
Klavyeden shift tuşuna basılı tut ve yeniden başlata tıkla. Mavi bir menü gelecek oradan başlatma seçeneklerine gir ve yeniden başlat de sonra gelen yerde f4 e tıkla ve güvenli moda girmiş olacaksın sonra işte driverini sil sonra whql onaylı kur düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,893
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri