Rx 6600xt Driver Kurarken Si̇yah Ekran Veri̇yor

Extroy

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba arkadaşlar rx 6600xt ekran kartım bugün elime ulaştı. Driver yüklü değilken herhangi bir sorun olmadan sistem açılıyor. Driver kurmaya başladığımda kurulumun bitmesine yakın ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Açmaya çalıştığımda anakart markasını görüyorum ve yine siyah ekran oluyor sonra yeniden başlıyor sistem bu sefer komple siyah ekran kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?

Merhaba arkadaşlar rx 6600xt ekran kartım bugün elime ulaştı. Driver yüklü değilken herhangi bir sorun olmadan sistem açılıyor. Driver kurmaya başladığımda kurulumun bitmesine yakın ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Açmaya çalıştığımda anakart markasını görüyorum ve yine siyah ekran oluyor sonra yeniden başlıyor sistem bu sefer komple siyah ekran kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?
Aynı sorun bendede varda geri açarken siyan ekranda kaldı anakartın logosunu gosteriyor sonra siyah ekran oluyo tekrar sen nasıl açtın geri sistemi
Klavyeden shift tuşuna basılı tut ve yeniden başlata tıkla. Mavi bir menü gelecek oradan başlatma seçeneklerine gir ve yeniden başlat de sonra gelen yerde f4 e tıkla ve güvenli moda girmiş olacaksın sonra işte driverini sil sonra whql onaylı kur düzelir
Açtığımda mavi bi ekran gelmişti yeniden baslat bide bi tane daha secenek vardı yukarda kurtarma falan yazıyodu format mı lazım cözmek icin

Aynı sorun bendede varda geri açarken siyan ekranda kaldı anakartın logosunu gosteriyor sonra siyah ekran oluyo tekrar sen nasıl açtın geri sistemi

Açtığımda mavi bi ekran gelmişti yeniden baslat bide bi tane daha secenek vardı yukarda kurtarma falan yazıyodu format mı lazım cözmek icin
Sistem geri yükleme yaparak en azından windowsa ulaşabildim ben

Bu aralar RX 6600XT' de bu sorunu yaşayan kişi sayısı çok fazla. Daha dün 2 konuya denk geldik sanırım. Tamamen aynı sorunu yaşayan.
Ben öyle bir sorun yaşamadım ama Valorantta silah inceleme yerinde kaplama sorunu yaşıyorum
1629132405089.png

Sol yukardan Sağ aşağıya kadar inen çizgiyi görmüşsünüzdür sürekli o çizgide sorun yaşanıyor oyun içerisinde sadece smoke içindeyken mini minnacık bir belirti gözüküyor onun dışında silah incelerken gördüm oyun içerisinde yok buradan çıkınca yok mağazada yok başka oyunda da karşılaşmadım herhangi bir sorunla onun dışında
Valorant açıkken oyunu alta alınca sürekli ekran bir anda siyah olup tekrar geliyor göz kırpıyor gibi bu da sadece valorantta oluyor.

6600xt ler 5000 tl den satıldı ve parti başladı .
Bir türlü düzeltemediler gitti o driver hatası yüzünden sattım bende başka model AMD ekran kartımı zort diye tamamen rastgele şekilde bilgisayarı resetleyip duruyordu.Saç baş yoldurdu bana bir ara yolları ayırdık artık mutluyum.
6600 xt bir arkadaşım için düşünüyordum ama sinirleniyorum ve ister istemez üzülüyorum böyle sorunların hala tekrar ettiğini gördükçe .

Ben öyle bir sorun yaşamadım ama Valorantta silah inceleme yerinde kaplama sorunu yaşıyorum
Alıntıyı görüntüle
Sol yukardan Sağ aşağıya kadar inen çizgiyi görmüşsünüzdür sürekli o çizgide sorun yaşanıyor oyun içerisinde sadece smoke içindeyken mini minnacık bir belirti gözüküyor onun dışında silah incelerken gördüm oyun içerisinde yok buradan çıkınca yok mağazada yok başka oyunda da karşılaşmadım herhangi bir sorunla onun dışında
Valorant açıkken oyunu alta alınca sürekli ekran bir anda siyah olup tekrar geliyor göz kırpıyor gibi bu da sadece valorantta oluyor.
Muhtemelen 1-2 güncelleme sonra çözülür. Yeni kart.

Umarım yeni bir güncelleme ile çözülür en kısa sürede, aylardır ekran kartsız bıktım şimdi elimde var yine işe yaramıyor.

Alıntıyı görüntüle
Bu sorunu şimdi ben de farkettim bende de oluyor bu sorun. İyice korkutmaya başladı acaba güncelleme ile düzelir mi bu ?

Bu sorunu şimdi ben de farkettim bende de oluyor bu sorun. İyice korkutmaya başladı acaba güncelleme ile düzelir mi bu ?
hocam sizde de oluyorsa demek ki güncellemeyle ilgili bir sorun var
tabii ki düzelecektir dert etmenizi gerektirecek bir durum yok

Driveri kurmadan valo ya giriliyo mu
hocam sizde de oluyorsa demek ki güncellemeyle ilgili bir sorun var
tabii ki düzelecektir dert etmenizi gerektirecek bir durum yok
Driver kurunca siyah ekran oluyo kurmadan oynarsam nolur

Geri