- Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan oynuyorum yine kullanımlar yüzde 70 80 kartı iade mi etsem acaba ya da yenisi ile mi değiştirsem hepsiburadadanSS Olarak bakmamak lazım. Oyunu oyna bi 5-10 dakika. sonra ortalama söyle kullanım için.
şuan oynuyorum yine kullanımlar yüzde 70 80 kartı iade mi etsem acaba ya da yenisi ile mi değiştirsem hepsiburadadanSS Olarak bakmamak lazım. Oyunu oyna bi 5-10 dakika. sonra ortalama söyle kullanım için.
fazla bir fps farkı yok sıcaklık bir tık artıyor. Ama akıyor yani fazla belli olmuyorsa fazla takmayın5600x ile testlerini izlediğimde darboğaz olmuyordu 1080pde yükseltme mi yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzelme olmadı sanırım 2k yapınca
Kaça almıştınızşuan oynuyorum yine kullanımlar yüzde 70 80 kartı iade mi etsem acaba ya da yenisi ile mi değiştirsem hepsiburadadan
Valla hocam ben de 5600 var warzone da yine aynı şekil darboğaz oluyor ekran kartı anlamadım yani. Diğer oyunlarda daha az ama onlarda da oluyor. Ama üstünü çiziyorum 1080p de oluyor 2K da olmuyor
7100 tl ye almıştım üzdü böyle bir şey olması beni yafazla bir fps farkı yok sıcaklık bir tık artıyor. Ama akıyor yani fazla belli olmuyorsa fazla takmayın
Kaça almıştınız
burda bf5 testinde kullanıyor yüzde 95 ama bende niye kullanmıyor.
7100 TL ye almıştım üzdü böyle bir şey olması beni ya
Dostum oyunun ayarlar kısmının fotosunu atsana bir ayar vardı onu açınca düzeliyor. İsmini unuttum
Dostum oyunun ayarlar kısmının fotosunu atsana bir ayar vardı onu açınca düzeliyor. İsmini unuttum
Her oyunda var mı bu ?FUTURE FRAME RENDERİNG ayarını aç düzelir.
BF serisinde var 1 ve 5 diğerlerinde var mı bilmiyorum.Her oyunda var mı bu ?
Şuan nispeten düzeldi hocam teşekkürlar ama kesinlikle bi darboğaz sorunu olduğunu anladım kartta sorun yokmuş işlemci yükseltmesi yapmam gerek sanırım.FUTURE FRAME RENDERİNG ayarını aç düzelir.
aynen hocam çok teşekkürler cevabın için işlemci yükseltmesi ileriki aylarda yaparsam updatelerim konuyuBF serisinde var 1 ve 5 diğerlerinde var mı bilmiyorum.
Sorun çözüldü mü acaba?
bf kaç buŞuan nispeten düzeldi hocam teşekkürlar ama kesinlikle bi darboğaz sorunu olduğunu anladım kartta sorun yokmuş işlemci yükseltmesi yapmam gerek sanırım.
aynen hocam çok teşekkürler cevabın için işlemci yükseltmesi ileriki aylarda yaparsam updatelerim konuyu