Neler Yeni

Yardım Rx 6600xt satılır mı?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
1.
{
değiştirmek istersen 7.5k ya 3070 ler var ama alıp bidaha değiştirmicem dersen bide 1080p de kullanıcaksan 3060 2. el daha iyi olur
}
2.
{
6600xt gayet güzel bir karttır ama amd de malesef bazen driver ve wattman hataları olabiliyor nvidia gerek teknoloji olsun gerek yazılım olsun amd den kat kat daha iyi oluyor
}
3.
{
en önemlisi teknoloji fsr 3 olarak bunlardan başlıyor ve malesef yeni çıktığı için biraz kalitede bozukluk var görüntü vb şeylerde bende nvidia yı seviyorum ama açıkcası değiştirmene gerek yok şuan
DesteklenenAMD Radeon RX 5700 ve üzeriNVIDIA GeForce RTX 2000 Serisi ve üzeri
ÖnerilenAMD Radeon RX 6000 Serisi ve üzeriNVIDIA GeForce RTX 3000 Serisi ve üzeri
}
4.
{
o kadar yazdım like at la
}
Like attım merak etme 🙏😊 teşekkür ederim

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Para yok alamam kral
e değiştirme knk günümüzde iyi bir kart diyom zaten o arkadaşlarınıda boş ver sen oyununu oyna geç
biraz daha arkadaş çevreni filtrelersen yani düzenlersen hem psikolojik olarak hemde moral olarak düzenlersin kendini hem bilmeyen adamla boş muhabbete girme sen ne söylersen söyle adam aynı şeyi dicek
𝒩𝑒 𝒹𝑒𝓂𝒾𝓈 ℳ𝑒𝓋𝓁𝒶𝓃𝒶 ℛ𝑒𝒾𝓈 : 𝒦𝒾𝓇𝓀 𝒶𝓁𝒾𝓂𝒾 𝒷𝒾𝓇 𝒹𝑒𝓁𝒾𝓁𝓁𝑒 𝓎𝑒𝓃𝒹𝒾𝓂, 𝒷𝒾𝓇 𝒸𝒶𝒽𝒾𝓁𝒾 𝓀𝒾𝓇𝓀 𝒹𝑒𝓁𝒾𝓁𝓁𝑒 𝓎𝑒𝓃𝑒𝓂𝑒𝒹𝒾𝓂.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e değiştirme knk günümüzde iyi bir kart diyom zaten o arkadaşlarınıda boş ver sen oyununu oyna geç
biraz daha arkadaş çevreni filtrelersen yani düzenlersen hem psikolojik olarak hemde moral olarak düzenlersin kendini hem bilmeyen adamla boş muhabbete girme sen ne söylersen söyle adam aynı şeyi dicek
𝒩𝑒 𝒹𝑒𝓂𝒾𝓈 ℳ𝑒𝓋𝓁𝒶𝓃𝒶 ℛ𝑒𝒾𝓈 : 𝒦𝒾𝓇𝓀 𝒶𝓁𝒾𝓂𝒾 𝒷𝒾𝓇 𝒹𝑒𝓁𝒾𝓁𝓁𝑒 𝓎𝑒𝓃𝒹𝒾𝓂, 𝒷𝒾𝓇 𝒸𝒶𝒽𝒾𝓁𝒾 𝓀𝒾𝓇𝓀 𝒹𝑒𝓁𝒾𝓁𝓁𝑒 𝓎𝑒𝓃𝑒𝓂𝑒𝒹𝒾𝓂.
kırk yazdım kirk olarak kopyalamıs sorry

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Mesaj otomatik birleştirildi:

kırk yazdım kirk olarak kopyalamıs sorry
Önemli değil kardeşim baş tacısın 🙏

Top Bottom