Dambıldor
80+ Silver
ne kadar verdiniz?Performans farkını göze alıp 1660Ti aldım. Umarım pişman olmam.
ne kadar verdiniz?Performans farkını göze alıp 1660Ti aldım. Umarım pişman olmam.
14k tüm sistemne kadar verdiniz?
S-sen ne yaptın hocamPerformans farkını göze alıp 1660Ti aldım. Umarım pişman olmam.
Ya kart çok iyi sürücüler falan uyumlu ve 65 derecede çalılıyor ama FPS düşündüğümden daha düşük çıktı niyeyse. 6600XT yi denemiştik oyunda 300 FPS alıyordu şimdi bu kartı almayı tercih ettim eve gittim oyunu açtım 90FPS ye kadar düşüyor nedense? En azından 150-200 vermesi gerekmez mi?S-sen ne yaptın hocam![]()
90 Fps cidden bayağı düşükmüş normalde bu kadar olmamalı. Hâlâ geç değilse 6600XT'ye geçin. İlk 14 gün iade olması lazım.90FPS ye kadar düşüyor nedense? En azından 150-200 vermesi gerekmez mi?
Bilgisayarcıdan aldım sistemi toplu. İstesem değiştirir sorun olmaz da forumda sadece bugün 3 tane wattman sorunu gördüm o yüzden hala sıcak bakmıyorum o karta.90 Fps cidden bayağı düşükmüş normalde bu kadar olmamalı. Hâlâ geç değilse 6600XT'ye geçin. İlk 14 gün iade olması lazım.
Wattman çok dert edilecek bişey değil ama aradaki koca fark dert edilirBilgisayarcıdan aldım sistemi toplu. İstesem değiştirir sorun olmaz da forumda sadece bugün 3 tane wattman sorunu gördüm o yüzden hala sıcak bakmıyorum o karta.
Ya kart çok iyi sürücüler falan uyumlu ve 65 derecede çalılıyor ama FPS düşündüğümden daha düşük çıktı niyeyse. 6600XT yi denemiştik oyunda 300 FPS alıyordu şimdi bu kartı almayı tercih ettim eve gittim oyunu açtım 90FPS ye kadar düşüyor nedense? En azından 150-200 vermesi gerekmez mi?