Eski serilerine nazaran çok daha az şikayet ve konu görüyorum.YouTube de video izlerken takılma ve anlık siyah ekran falan olduğunu gördüm biraz şüphelendim yazılım sorununa boğar mı diye valla
Hiç AMD kullanmadım şuana kadar onun da korkusu var biraz.
O kadar bariz ki sorunun cevabi boş konu bile derimPeki yazılım sorunları? Ben 1660Ti ye daha yakındım siz böyle deyince yine kararsız kaldım
Bu akşama karar vermem gerek akşam PC topluyorum![]()
Ne kadar fark olur ki arada? Oyunları Low ayarda oynamaya alışık biriyim gerekirse Low da oynarım ama FPS drop sorunları yaşamak ve düşük FPS almak istemiyorum artıkO kadar bariz ki sorunun cevabi boş konu bile derim
Çok fark çok 1660ti 2. Lig 6600xt Süper LigNe kadar fark olur ki arada? Oyunları Low ayarda oynamaya alışık biriyim gerekirse Low da oynarım ama FPS drop sorunları yaşamak ve düşük FPS almak istemiyorum artık![]()
1660ti' ı 2' ye katlar muhtemelen.Ne kadar fark olur ki arada? Oyunları Low ayarda oynamaya alışık biriyim gerekirse Low da oynarım ama FPS drop sorunları yaşamak ve düşük FPS almak istemiyorum artık![]()
Dünyanın en saçma hareketini yapmışsın geçmiş olsun şimdiden pişmanlık duymaya başla ya da siparişini iptal et.Performans farkını göze alıp 1660Ti aldım. Umarım pişman olmam.