Amd ekran kartında dlss nası açıcaz video varsa atarmısın.1080P ULTRA DLSS KAPALI;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1080P ULTRA DLSS AÇIK;
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLSS KAPALI; 75 FPS
DLSS AÇIK; 150 FPS
Donanım arşivi SON videosunun 5:03 kısmını yapman lazım.Amd ekran kartında dlss nası açıcaz video varsa atarmısın.
Hocam hangi video link verir misin?Donanım arşivi videosunun 5:03 kısmını yapman lazım.
Hocam hangi video link verir misin?
evetbilmiyorum pek ama rx 570 destekliyor mu ?
her oyuna yapmak lazim demi bunu1080P ULTRA DLSS KAPALI;
1080P ULTRA DLSS AÇIK;
DLSS KAPALI; 75 FPS
DLSS AÇIK; 150 FPS
online oyunlarda ban sebebi olabilirmiş şimdilik yapmayınRX6600 valorantta oluyor mu
evet, her oyun için klasöre dosyaları atmanız gerekher oyuna yapmak lazim demi bunu
Donanım arşivi videosunun 5:03 kısmını yapman lazım.
Dostum eminmisin Amd ekran kartı olduğuna?Donanım arşivi SON videosunun 5:03 kısmını yapman lazım.
sen bildiğini yap o zaman ne diyim ben videoyu baz alarak rx 6650 xt ekran kartıma uyguladım ve sonuçlar ortada, herkes farkı görsün diye konuyu açtım, teknik destek verebilecek kapasitede değilim.Dostum eminmisin Amd ekran kartı olduğuna?
Discord üzerinden yetkili birisine sordum ve Kesinlikle Amd ekran kartı değil dedi?
olmadı bu oyunda bende, diğer oyunlar da olabilir belki, ayarlardan film greni gibi saçma ayarları da kapattım, onlar görüntüyü bulanıklaştırıyor.Hocam ekranda bulanıklık, görüntüde saydamlasma oluşuyor mu?