Neler Yeni

RX 6650 xt watman hatası ve sistem de anlık takılmalar

Mehmetcnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet çınar
Bütçe
5
Sistemi yakın zaman da incehesap dan satın aldım işlemci 5500 ekran kartı rx6650xt ramler 16 GB geçen Google da gezerken bı anda sistem kitlendi watman hatasından bunun dışında hiç bir oyun oynarken falan bir watman hatası almıyorum sadece Google de video izlerken çöktü bilgisayar yardım edebilir misiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sistemi yakın zaman da incehesap dan satın aldım işlemci 5500 ekran kartı rx6650xt ramler 16 GB geçen Google da gezerken bı anda sistem kitlendi watman hatasından bunun dışında hiç bir oyun oynarken falan bir watman hatası almıyorum sadece Google de video izlerken çöktü bilgisayar yardım edebilir misiniz
Radeon ayarları dan gelişmiş senkronizasyon açık mı bakar mısın? Ayrıca driver sürümün ne?

ThePatrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak YAKUT
Amd radeon Ayarlarını Fabrika Ayarlarına al ve hiç bir şeye dokunma yoksa youtube videolarda kasmalar ara sıra watmann hatları oluyor bende rx6650xt aldım keske almasaydım.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mert
Amd radeon Ayarlarını Fabrika Ayarlarına al ve hiç bir şeye dokunma yoksa youtube videolarda kasmalar ara sıra watmann hatları oluyor bende rx6650xt aldım keske almasaydım.
Nedense 6650 xt ve 6500 xt de genelde sorun yaşıyorlar düz 6600 sersi kullanıyorum maşallah diyim 1 defa watman aldım 5 6 ayda birdaha almadım sıkıntı yok oda kapattım hatayı birdaha gelmedi 6600 daha az sıkıntılı sanırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut Durdu
Hocam AMD kartlar için her zaman WHQL yazılım sürümünü kullanın. Optional sürüme geçerseniz hata alabilirsiniz. Sonuçta beta bir sürüm. WHQL'yi temiz kurulum yaparak kurun. Sonrasında AMD yazılımından sorun algılamayı kapatın. Sorun devam edersa garantiye gönderirsiniz kartı.

rynsz

80+ Bronze
amdnin klasik hale gelmiş hatası 6500 xt vardı yiyordum tavsiye üzerine 6600 aldım yine yedim 3060 aldım hemen satıp 1 ayda 3 kart aldım şaka gibi :')
Mesaj otomatik birleştirildi:

amdnin klasik hale gelmiş hatası 6500 xt vardı yiyordum tavsiye üzerine 6600 aldım yine yedim 3060 aldım hemen satıp 1 ayda 3 kart aldım şaka gibi :')
Çözümü yok kanka ister underwolt yap ister mhz düşür o hatayı alıyorsun yük bindiğinde.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,070
İsim
Emre Zengin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümü yok kanka ister underwolt yap ister mhz düşür o hatayı alıyorsun yük bindiğinde.
Senin sistemin neydi?

rynsz

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,070
İsim
Emre Zengin

rynsz

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
dostum ram ile watmanı nasıl bağlaştırdın :D
Ram dan dolayı bir çökme de de ekran kartı hata verir wattman sadece ekran kartı hatalarını kapsamaz mesela ryzen master yükle çalışmayacak bir değer girip strese testi başlat islemci ayarı değişmesine rağmen gpu wattman verecektir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,070
İsim
Emre Zengin
dostum ram ile watmanı nasıl bağlaştırdın :D
WattMan bir hata değildir, bir uyarıdır. Der ki sizin sistemde bir sorun meydana geldi. 2 tane AMD ekran kartı değiştirmişsiniz ve ikisinde de aynı sorunu yaşamışsınız. Geriye tek ihtimal kalıyor donanımların uyumluluk problemi. Çoğunlukla WattMan hatası RAM'lerin frekansından dolayı verebilir. Onu azaltıp deneseydiniz kartlarınızı bir problem çıkarmadan kullanabilirdiniz diye düşünüyorum.

Top Bottom