RX 6650XT buna uygun bi kasa varmıdır işlemcisi iyi olan 5000 k lık

Reaksiyon skoru
16
Yaklaşık 1000 TL indirime girmiş sanırım alicamda ortada kasa yok onerilerinizi bekliyorum.

Tam olarak ne istediğinizi ve bütçenizi anlayamadım

Tam olarak ne istediğinizi ve bütçenizi anlayamadım
Arkadaş tam anlatamamış ama şöyle demek istemiş. Rx6650xt ekran kartı alıcakmış indirimde ve kasası yokmuş. Buna uygun 5k civari kasa öneriisi istiyor. İmkansız gibi olsa da. Zaten bunu besleyecek minimum bir işlemci idare edicek bir anakart alsan para kalmaz.

Hocam şimdi ben bu kartı alıp diğer parçalarıda hazır bi şekilde almak istiyorum onu sormustum.
tek tek toplamanız sizin bütçeniz için ve sistemin kalitesi için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş tam anlatamamış ama şöyle demek istemiş. Rx6650xt ekran kartı alıcakmış indirimde ve kasası yokmuş. Buna uygun 5k civari kasa öneriisi istiyor. İmkansız gibi dursa da.
Sistemin düzeyi için ekran kartının düzeyi yüksek kalıcak gibi duruyor malesef.

tek tek toplamanız sizin bütçeniz için ve sistemin kalitesi için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin düzeyi için ekran kartının düzeyi yüksek kalıcak gibi duruyor malesef.
Son günlerde biraz kavramış olsamda masaüstü bilgisayarlara çok yabancıyım. Toplama yapmama engel oluyor bu. Çevredede çok anlayan kişi olmadığı için. Forumlardanda bi yere kadar oluyor yani :/

Ekran kartı hariç sistem mi istiyorsunuz?

Son günlerde biraz kavramış olsamda masaüstü bilgisayarlara çok yabancıyım. Toplama yapmama engel oluyor bu. Çevredede çok anlayan kişi olmadığı için. Forumlardanda bi yere kadar oluyor yani :/
Haklısınız pek fazla bir şey diyemem ozaman.

Geri