ahmetsemih
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Yaklaşık 1000 TL indirime girmiş sanırım alicamda ortada kasa yok onerilerinizi bekliyorum.
https://inventus.com.tr/frekanstv hdd ekle yada ssd yükseltYaklaşık 1000 TL indirime girmiş sanırım alicamda ortada kasa yok onerilerinizi bekliyorum.
Hocam şimdi ben bu kartı alıp diğer parçalarıda hazır bi şekilde almak istiyorum onu sormustum.Tam olarak ne istediğinizi ve bütçenizi anlayamadım
Arkadaş tam anlatamamış ama şöyle demek istemiş. Rx6650xt ekran kartı alıcakmış indirimde ve kasası yokmuş. Buna uygun 5k civari kasa öneriisi istiyor. İmkansız gibi olsa da. Zaten bunu besleyecek minimum bir işlemci idare edicek bir anakart alsan para kalmaz.Tam olarak ne istediğinizi ve bütçenizi anlayamadım
tek tek toplamanız sizin bütçeniz için ve sistemin kalitesi için daha iyi olacağını düşünüyorum.Hocam şimdi ben bu kartı alıp diğer parçalarıda hazır bi şekilde almak istiyorum onu sormustum.
Sistemin düzeyi için ekran kartının düzeyi yüksek kalıcak gibi duruyor malesef.Arkadaş tam anlatamamış ama şöyle demek istemiş. Rx6650xt ekran kartı alıcakmış indirimde ve kasası yokmuş. Buna uygun 5k civari kasa öneriisi istiyor. İmkansız gibi dursa da.
Son günlerde biraz kavramış olsamda masaüstü bilgisayarlara çok yabancıyım. Toplama yapmama engel oluyor bu. Çevredede çok anlayan kişi olmadığı için. Forumlardanda bi yere kadar oluyor yani :/tek tek toplamanız sizin bütçeniz için ve sistemin kalitesi için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemin düzeyi için ekran kartının düzeyi yüksek kalıcak gibi duruyor malesef.
Haklısınız pek fazla bir şey diyemem ozaman.Son günlerde biraz kavramış olsamda masaüstü bilgisayarlara çok yabancıyım. Toplama yapmama engel oluyor bu. Çevredede çok anlayan kişi olmadığı için. Forumlardanda bi yere kadar oluyor yani :/
RX 6650XT için uyumlu bi sistem ama fiyatlar fazla uçuk sanırımEkran kartı hariç sistem mi istiyorsunuz?
R5 5500-5600 veya i3 12100f falan toplanabilir de 5k ya çıkmaz.RX 6650XT için uyumlu bi sistem ama fiyatlar fazla uçuk sanırım
buna baktınmıhttps://inventus.com.tr/frekanstv hdd ekle yada ssd yükselt
Baktımda bütçeyi aşıyor zar zor 11500 e çıktımbuna baktınmı