İkiside işlemci oyunu FPS in fazla oynamaz.Sizce CS 2 Valorant gibi oyunlar için hangisi daha yüksek performans verir? İşlemci Ryzen 5 5600T
peki Bannerlord RDR2 FIFA GTA gibi oyunlarda hangisi daha iyidir?İkiside işlemci oyunu FPS in fazla oynamaz.
DLSS den dolayı 4060 diyorum saf güçleri aynı sayılır.peki Bannerlord RDR2 FIFA GTA gibi oyunlarda hangisi daha iyidir?
bu 6700 ün xt modeli knk
sıkıntı yokMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlıs vıdeo attım
1080 p olarak baz alırsak Bannerlord ve FIFA hakkında bilgim yok Fifayı 2 kartta da rahat rahat oynarsın ama RDR2 ve GTA da Rtx ekran kartıyla kullanabileceğin Dlss tarzı teknolojiler bulunuyor. Aralarındaki kas gücü farkı gözlemlediğim kadarıyla Rx6700 %5-%10 arasında önde götürüyor , fakat bahsettiğim teknolojileri kullanırsan bu sefer 4060 ile daha yüksek performans elde edersin. Ona göre tercih yap.peki Bannerlord RDR2 FIFA GTA gibi oyunlarda hangisi daha iyidir?
peki sizce fsr ve dlss arasında çok fark var mıdır. Bu arada ikisinide çok doğru bildigimi düşünmüyorum1080 p olarak baz alırsak Bannerlord ve FIFA hakkında bilgim yok Fifayı 2 kartta da rahat rahat oynarsın ama RDR2 ve GTA da Rtx ekran kartıyla kullanabileceğin Dlss tarzı teknolojiler bulunuyor. Aralarındaki kas gücü farkı gözlemlediğim kadarıyla Rx6700 %5-%10 arasında önde götürüyor , fakat bahsettiğim teknolojileri kullanırsan bu sefer 4060 ile daha yüksek performans elde edersin. Ona göre tercih yap.
peki sizce fsr ve dlss arasında çok fark var mıdır. Bu arada ikisinide çok doğru bildigimi düşünmüyorum
yani kısacası saf güçte RX 6700 ama işin içine flaş ve far girdiği zaman rtx 4060Ya yalan yok ikiside FPS arttıran teknolojiler fakat DLSS in temelinde görüntüyü de iyileştirmek var. Amaç aslında vâr olan kareleri iyileştirerek daha güzel bir görüntü elde etmek.
Flaş ve far ne alaka hocam?yani kısacası saf güçte RX 6700 ama işin içine flaş ve far girdiği zaman rtx 4060