Neler Yeni

RX 6700 HAZIR SİSTEM ALINIR MI

enesl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Gezer
Beyler evimdeki 2 tane laptobumu satıyordum alıcı çıkınca yeni kasa almaya karar verdim arkadaşımın 1-2 saat önce attığı linkteki bilgisayarı çok beğendim sizce alınır mı
https://www.gencergaming.com/mert-b...b-3600-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
Hiçbi araştırma yapmadan gördüğüm ilk linkteki bilgisayarı almak mantıksız gelmiyor bu işin araştırmasını nasıl yapıcağım indirimini v.s :/

keedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Eren Yayla
Alınır, merak etmeyin ilk link falan demişsiniz ama çoğu arkadaştan daha isabetli bir atış yapmışsınız bilgisayar olarak. Hayırlı olsun.

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
cevabını bulursan bana da söyler misin

enesl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, merak etmeyin ilk link falan demişsiniz ama çoğu arkadaştan daha isabetli bir atış yapmışsınız bilgisayar olarak. Hayırlı olsun.
Bu tip şeyleri indirimli almak çok daha karlı oluyor o yüzden sormuştum fiyatı normalinden ucuz mu. arkadaşım bi indirim olduğunu sölemişti de

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
HALİLİBRAHİM KAÇAR
Dostum her şey bütçe ile alakalı. bu sistemde modifikasyon yapmazsan ilerde zorlar seni
işlemcisi en azından ryzen 5 5600 olan depolamada 1 tb m2 ye sahip daha performanslı bir rx6700(sapphire &asus gibi) serisi kart almanı tavsiye ederim. ama her şey senin beklentin ve kullanımına bağlı

keedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Eren Yayla
Bu tip şeyleri indirimli almak çok daha karlı oluyor o yüzden sormuştum fiyatı normalinden ucuz mu. arkadaşım bi indirim olduğunu sölemişti de
Şöyle diyeyim, belirttiğiniz fiyata RX 6600 sistemler var. Bu sistem daha performanslı onlara göre. Ucuz diyebiliriz. Ama şöyle bir durum var. Piyasada RX 6700 hazır sistem çok az var. Yani normal fiyatına göre bir karşılaştırma yapamam. En son sonuç olarak evet fiyatına göre alınabilecek sistem. Alternatifini biraz zor bulursunuz. Tabii üstteki arkadaşın dediği gibi ileride upgrade yapacaksanız biraz masraflı olur zorlar ilerisi için sizi.

enesl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum her şey bütçe ile alakalı. bu sistemde modifikasyon yapmazsan ilerde zorlar seni
işlemcisi en azından ryzen 5 5600 olan depolamada 1 tb m2 ye sahip daha performanslı bir rx6700(sapphire &asus gibi) serisi kart almanı tavsiye ederim. ama her şey senin beklentin ve kullanımına bağlı
anladım gayet mantıklı geldi fakat bu tip sistemlerin indirimlerini nasıl yakalayaiblirim bir fikrin var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
HALİLİBRAHİM KAÇAR
itopya, sinerji, gamingen in indirimlerini takip et yıl başı yaklaşıyor yakalama şansın yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,066
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom