Bir hesaplaŞuanki sistemimde i3 12100F, RX 6700 XT, 500GB m2.SSD 16GB RAM mevcut. Birde fanlar RAM'ler RGB ışıklı. FSP Hyper 80+ Pro 550W ile kullanıyorum şimdilik sorun yok gibi ama bir şey olur mu?
yeterliŞuanki sistemimde i3 12100F, RX 6700 XT, 500GB m2.SSD 16GB RAM mevcut. Birde fanlar RAM'ler RGB ışıklı. FSP Hyper 80+ Pro 550W ile kullanıyorum şimdilik sorun yok gibi ama bir şey olur mu?
Ömür boyuda sıkıntı yaşamazsın zaten sistemin taş çatlasa 350-400w çeker.kanka 550w 80+ psu var i5 12400f rx 6700xt nitro+ 3 gun oldu kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım
yeter merak etmeyınŞuanki sistemimde i3 12100F, RX 6700 XT, 500GB m2.SSD 16GB RAM mevcut. Birde fanlar RAM'ler RGB ışıklı. FSP Hyper 80+ Pro 550W ile kullanıyorum şimdilik sorun yok gibi ama bir şey olur mu?
Ciddi mi 210w görüyorum ekran kartında sadeceÖmür boyuda sıkıntı yaşamazsın zaten sistemin taş çatlasa 350-400w çeker.
Hocam ama onlar HDD ve yüksek TDP'li işlemci takılacağını referans alarak böyle değerler önermiyorlar mı? Benim kasamda i3 işlemci var az watt harcıyor harddisk falan da yok yine de risk mi var?Elindeki PSU güzel ama AMD minimum 650W öneriyor. Risk almayın.
Alıntıyı görüntüle
En yüksek çeken parça o zaten yetmemesi için çok agresif bir işlemci kullanıp oc yapmanız lazım.Ciddi mi 210w görüyorum ekran kartında sadece
Hocam rahat yeter 550w alın kullanın.Hocam ama onlar HDD ve yüksek TDP'li işlemci takılacağını referans alarak böyle değerler önermiyorlar mı? Benim kasamda i3 işlemci var az watt harcıyor harddisk falan da yok yine de risk mi var?
Ben AMD size ne öneriyorsa onu söyledim. Alıp almamak sizin kararınız. Ben ileriye dönüklülük açısından da alınmasını tavsiye ediyorum.Hocam ama onlar HDD ve yüksek TDP'li işlemci takılacağını referans alarak böyle değerler önermiyorlar mı? Benim kasamda i3 işlemci var az watt harcıyor harddisk falan da yok yine de risk mi var?