Neler Yeni

RX 6700 XT Yarın Çıkmıyor Mu ?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
3090 ı geçiyormu ?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
AMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık Bu
Varsayım gene varsayım hem sen dua et driver crash yeme önce 😂

aLoNeDarK33

80+ Bronze
AMD Taktiksel oynuyor gibime geliyor bence boşuna geç çıkarmıyor kartları Nvidia nın ne yaptığına bakıp ona göre oynuyor
açıkçası ben nvidiaya karşı kaybettiklerini düşünüyorum çünkü pazar payındada büyük bir gerileme var ve dediğiniz gibi nvidia nın ne yaptığına bakıyorsa gerisinde kalmış demektir eğerki önde olsaydı nvidia busefer onları tekip etmek zorunda kalırdı

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
AMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık Bu
aaajjajaa dostum noldu birden yüznüz düştü rtx açınca kart 3060 gerisinde kalıyo hatta rtx 3060 dlss kalite modunda bile daha çok fps alıyo qkjrkakkakfa çok umutluydunuz dedik biz size :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

uğraşmayın nvidia fanboyu boş yapıyor komiksin
burdan fanboyluk yok nvidia farkını koymuş onu diyo abdullah abinin videosunda gördün kart rtx açınca neler oluyo fanboylukla ilgisi yok bunun

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
RTX 3060 çıkarken günde 78 tane konu açılıyordu şimdi 6700 XT için hiç kimse konu açmıyor ve sanırım kimse 6700 XT de almıcak , ben almayı düşünüyorum acaba Amazonda falan gece yarısı on siparişe açılır mı sabahlamayi düşünüyorum
Amazon de jp den felan ön sipariş verenler var forum da. Ön sipariş bildiğin kadarıyla tr Amazon da açık değil

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
ben size şöyle diyeyim saf güç olarak 3060ti bir tık güçlü ama rtx dlss avantajına geldiğimizde nvidia farkını koymuş size bağlı meraklı değilseniz saf güç istiyosanız alın derim ama o kadar umutluydunuz karttan gülüyorum sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,306
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom