3090 ı rx 6900xt bile geçemiyor3090 ı geçiyormu ?
Varsayım gene varsayım hem sen dua et driver crash yeme önceAMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık Bu
uğraşmayın nvidia fanboyu boş yapıyor komiksinVarsayım gene varsayım hem sen dua et driver crash yeme önce![]()
açıkçası ben nvidiaya karşı kaybettiklerini düşünüyorum çünkü pazar payındada büyük bir gerileme var ve dediğiniz gibi nvidia nın ne yaptığına bakıyorsa gerisinde kalmış demektir eğerki önde olsaydı nvidia busefer onları tekip etmek zorunda kalırdıAMD Taktiksel oynuyor gibime geliyor bence boşuna geç çıkarmıyor kartları Nvidia nın ne yaptığına bakıp ona göre oynuyor
aaajjajaa dostum noldu birden yüznüz düştü rtx açınca kart 3060 gerisinde kalıyo hatta rtx 3060 dlss kalite modunda bile daha çok fps alıyo qkjrkakkakfa çok umutluydunuz dedik biz sizeAMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık Bu
burdan fanboyluk yok nvidia farkını koymuş onu diyo abdullah abinin videosunda gördün kart rtx açınca neler oluyo fanboylukla ilgisi yok bununuğraşmayın nvidia fanboyu boş yapıyor komiksin
Amazon de jp den felan ön sipariş verenler var forum da. Ön sipariş bildiğin kadarıyla tr Amazon da açık değilRTX 3060 çıkarken günde 78 tane konu açılıyordu şimdi 6700 XT için hiç kimse konu açmıyor ve sanırım kimse 6700 XT de almıcak , ben almayı düşünüyorum acaba Amazonda falan gece yarısı on siparişe açılır mı sabahlamayi düşünüyorum