sağol görmemişimAbdullah beyin youtube kanalı.
sağol görmemişimAbdullah beyin youtube kanalı.
Okerx 6000 serisi
açıkcası 3090 hariç 3000 serisi alıp 2 yıl sonra vramden dolayı çözünürlü düşeceğime dlls beklerimAmd hangi yazılımı doğru yaptı dostum bundan mucizeler bekliyorsun![]()
Hep varsayım hepaçıkcası 3090 hariç 3000 serisi alıp 2 yıl sonra vramden dolayı çözünürlü düşeceğime dlls bekleri
sende dlss yapamayacağını varsayıyorsun bana 3080 sahibi arkadaşımın söyldeiği 10gb vram yüzünde 4k oynayamıyorum bazem 2kda yetmiyorduHep varsayım hep![]()
Ucuz etin yahnisiciler sizisende dlss yapamayacağını varsayıyorsun bana 3080 sahibi arkadaşımın söyldeiği 10gb vram yüzünde 4k oynayamıyorum bazem 2kda yetmiyordu
3080 mi ucuz etUcuz etin yahnisiciler sizi![]()
Amd almayın 1 tane rtx 2060S alın rtx açınca aynılar nede olsa3080 mi ucuz et
vram yüzünde düşük çözünürklükte güzel eğlencelerAmd almayın 1 tane rtx 2060S alın rtx açınca aynılar nede olsa![]()
AMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık BuAmd almayın 1 tane rtx 2060S alın rtx açınca aynılar nede olsa![]()
kimse kart bulamadığından konusunuda açmıyorlarki herkes hatırlamasın ve şimdi herkes pusuya yatmış durumda bekliyorRTX 3060 çıkarken günde 78 tane konu açılıyordu şimdi 6700 XT için hiç kimse konu açmıyor ve sanırım kimse 6700 XT de almıcak , ben almayı düşünüyorum acaba Amazonda falan gece yarısı on siparişe açılır mı sabahlamayi düşünüyorum
nvidia amd den önce hamle yaptığından oyuncularında ilgisini üstüne çekti ve amd gölgede kaldı bu yüzdenAMD Fidelity FX Cas ı geliştirince görücem ben sizi bide daha hiçbir testte SMA açılmıyor Nvidiada DLSS Açılıyor Haksızlık Bu
AMD Taktiksel oynuyor gibime geliyor bence boşuna geç çıkarmıyor kartları Nvidia nın ne yaptığına bakıp ona göre oynuyorkimse kart bulamadığından konusunuda açmıyorlarki herkes hatırlamasın ve şimdi herkes pusuya yatmış durumda bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nvidia amd den önce hamle yaptığından oyuncularında ilgisini üstüne çekti ve amd gölgede kaldı bu yüzden
evet bence mantıklı olan oAMD Taktiksel oynuyor gibime geliyor bence boşuna geç çıkarmıyor kartları Nvidia nın ne yaptığına bakıp ona göre oynuyor