Neler Yeni

RX 6700 XT yi DA V4.5 ile kullansam çok sıkıntı çıkar mı?

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Sepetist firma listesinde yok cash back alamazsınız Hepsiburada üzerinden alsanda satıcı Hepsiburada ise oluyor sonuçta faturayı sepetist kesiyor dikkat edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kampanyalı firmalar içinde en ucuz gamegarajda 9700 TL 1755 geri ödeme var
Satıcı fark eder mi ki?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
çok uzatmayayım,
5600g 6700xt için bahsettiğiniz ciddi darboğazı yapmaz. 1440p de testi aşağıdaki gibi. 1080 de buradan çıkarabiliriz az çok

Darboğazı sadece CPU kullanımına bağlıyorsan söylediklerimin bir önemi yok zaten. Bu işlemcinin önbelleği ciddi oranda kısıldı, oyunlarda o yüzden ciddi oranda düşük performans veriyor Zen 3 diğer modellere göre. Buradaki testte de alt çekirdek kullanımları yok, muhtemelen bir çoğu bayılmıştır test esnasında. Tabii 1080P ile 2K çözünürlük arasındaki farkı da es geçiyorum...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Darboğazı sadece CPU kullanımına bağlıyorsan söylediklerimin bir önemi yok zaten. Bu işlemcinin önbelleği ciddi oranda kısıldı, oyunlarda o yüzden ciddi oranda düşük performans veriyor Zen 3 diğer modellere göre. Buradaki testte de alt çekirdek kullanımları yok, muhtemelen bir çoğu bayılmıştır test esnasında. Tabii 1080P ile 2K çözünürlük arasındaki farkı da es geçiyorum...
Bu arada attığın videoda işlemcilere overclock yapılmış haberin olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
mehmet bey doğru diyor 5600g eski nesil üretimle üretilmiş 5600x ile dağlar kadar performans farkı var bence onu satıp 5600 alın tavsiyemdir . 5600g ile 5600 arasında üretim mimarisinde farklılıklar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlaşmalı satıcılar listesinde yok hocam sepetist 9400 e almış olursun şuan gamegarajda 9700 var ordan alırsan 1755 alırsın sepetist den alırsan 9400 alırsın geri ödeme yok
hocam satıcı firmalar listesinde amazonda yok maalesef sen kurallara uymassan asus sana neden para iadesi versin

• Beğen
Reaksiyonlar: Zqof

elecus

80+
arkadaş çok sıkıntı çıkar mı demiş
sen çok ciddi sıkıntı çıkar demişsin
ben çıkmaz diyorum.
elime geçerse testini yapıp sana atarım. haklıysan da belirtirim bu konu üzerinden

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
mehmet ali oğuz
Şahsen ben 5600g ile 3080 kullanıyorum 2k çözünürlükde ufak tefek beklediğimden iyi besliyor. Kasma donma ws yok fps kaybı var onada idarelik üzmüyor.

Psu değiştirdim sadece 850w gold psu

Son düzenleme:
Top Bottom