ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Mining yapılmış alma diyen tayfa geldi korkuombedava
Mining yapılmış alma diyen tayfa geldi korkuombedava
Nerde hani nerde knk sorunu yoksa alınır da fiyatı niye düşük bu kadar9700tl 3080ti 5 aylık fatura mevcut her testi yapıp alınır mi
11bin di pana 2.el ustası derler @no-name @Kürşat Kütükçü fiyatı buraya kadar indirdimNerde hani nerde knk sorunu yoksa alınır da fiyatı niye düşük bu kadar
İsterse üstünden kamyon geçsin yine alırım. 5 aylık kartın 5 ayının her saniyesi mining ile geçse ne olur olum 5 ay uzun bir süre mi?Mining yapılmış alma diyen tayfa geldi korkuom
500 TL'ye gtx 1080 aldım 1 yıl önce bence tartışmayalım11bin di pana 2.el ustası derler @no-name @Kürşat Kütükçü fiyatı buraya kadar indirdim
Uuu h.oİsterse üstünden kamyon geçsin yine alırım. 5 aylık kartın 5 ayının her saniyesi mining ile geçse ne olur olum 5 ay uzun bir süre mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500 TL'ye gtx 1080 aldım 1 yıl önce bence tartışmayalım
Bence 5ay az bir süre knkİsterse üstünden kamyon geçsin yine alırım. 5 aylık kartın 5 ayının her saniyesi mining ile geçse ne olur olum 5 ay uzun bir süre mi?
500 TL'ye gtx 1080 aldım 1 yıl önce bence tartışmayalım
Millet 7 yıllık miningli kartları satıyor rx470 vesaireBence 5ay az bir süre knk
Fatura tarihi vs var ama yakın istediğin testi saatlerce gel yap dedi yapıp alcam yarınBence 5ay az bir süre knk
5 ay ama son 2 ay kart yatmış elektrik faturası yüzünden miningi dağıtmış elinde bu son kartmisMillet 7 yıllık miningli kartları satıyor rx470 vesaire
Aynen knk yalnız bu arkadaş çökmezse biriniz çöksun ya beleşMillet 7 yıllık miningli kartları satıyor rx470 vesaire
Kanka bak nolur bunu da psuyu alırken ki yaptığın gibi bekletme satılırsa depresyona girersin ciddiyim manyak olursun bakFatura tarihi vs var ama yakın istediğin testi saatlerce gel yap dedi yapıp alcam yarın
5 ay ama son 2 ay kart yatmış elektrik faturası yüzünden miningi dağıtmış elinde bu son kartmis
Dikkat edin bu çocuğa almayacağı şey yok sizi bile alır11bin di pana 2.el ustası derler @no-name @Kürşat Kütükçü fiyatı buraya kadar indirdim
Çok rahat alınır9700tl 3080ti 5 aylık fatura mevcut her testi yapıp alınır mi
Knk bugün git hemen yakınsa da koş tabana kuvvet fırla marş yalllah hadiFatura tarihi vs var ama yakın istediğin testi saatlerce gel yap dedi yapıp alcam yarın
5 ay ama son 2 ay kart yatmış elektrik faturası yüzünden miningi dağıtmış elinde bu son kartmis