AMD kötü değilBenim rx 6700xt i5 11400f li bir orta düzey sistemim var herkes amd yi kötülüyor bu benim moralimi çok bozuyor işlemci için para biriktiriyorum ryzen 5 7600 alcam lütfen söyleyin amd kötümü
Peki çok teşekkür ederimAMD kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe ne
Tamam teşekkürleramd kötü değil intel şu aralar çok daha kötü durumda 13.ve 14.nesik işlemcilerde büyük bi hata yapıp gizledi şimdi toplamaya çalışıyor arkasını o kötü diyenlerde rx 500 serisi kart hariç kart bilmiyorlardır rx 6000ve 7000 serisi sorun düzeyi çok az 7600 yerine 7500f de tercih edebilirsin
Tamam saolunGayet iyi ekran kartı hocam, az yakar çok kaçar hesabı
bu bir markanın fanı olup öbür tarafa çamur atma olayı anlamsız geliyor. O yüzden o tip insanları dikkate almamanı öneririm. Nvidia ekran kartlarında özellikle RT teknolojisiyle önde o bir gerçek ama bu amd ekran kartıyla mutsuz olacağın anlamına gelmiyor. Ben de yeni Rx 6800'lü sistem topladım. Çok da mutluyum. Evet Ray Tracing yok belki ama 10 senelik sistemime göre gayet mutlu bir şekilde oyun oynayabiliyorum. Daha iyisi var diye kendimi ona focuslayıp mutsuz olmanın anlamı yok.Benim rx 6700xt i5 11400f li bir orta düzey sistemim var herkes amd yi kötülüyor bu benim moralimi çok bozuyor işlemci için para biriktiriyorum ryzen 5 7600 alcam lütfen söyleyin amd kötümü
söyle onlara gitsinler 4090 alsınlar o zaman paralarıylaBenim rx 6700xt i5 11400f li bir orta düzey sistemim var herkes amd yi kötülüyor bu benim moralimi çok bozuyor işlemci için para biriktiriyorum ryzen 5 7600 alcam lütfen söyleyin amd kötümü