- Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstünde yok dün varmış garip aa şu anda yoknasıl cıkmıyor kardeşim attıgın fotoya bak sag alta yazıyo işte https://www.malwarebytes.com bunu indir tarat
Masaüstünde yok dün varmış garip aa şu anda yoknasıl cıkmıyor kardeşim attıgın fotoya bak sag alta yazıyo işte https://www.malwarebytes.com bunu indir tarat
Büyük ihtimalle düzelir fakat AMD de drop çok fazlaBendede rx6700 xt var İşlemcim ryzen 5 5600 1080p monitörde oynuyorum bendede neredeyse çoğu oyunda drop mevcut 2k monitöre mi geçmem gerek?
Demin metro exodusa girdim hiç 0 donma analmıyorum ama düzeltirler ya b ilgisayarım da sorun olduğunu sanmıyorum 0 drop extrem ayarlarda oynadım kasma yok 0dıBüyük ihtimalle düzelir fakat AMD de drop çok fazla
evet en son sürümü kurdum sonra whql indirdim silip ddudan sonra whql silip en son sürümü kurdum metro exodusta sorun yaşatmadı 160-180 fps extreme ayarlarda full akıcı 0 kasma donma anlamadım garip kafa buluyor kartım benle galiba selam verip tanışmaya çalışıyor herhalde dfklmjgHocam Driver sürümün nedir AMD sitesinden en son çıkan driver kurdun mu ? işlemci sorunu olduğunu düşünmüyorum.
Hocam Driver kurunca profil bölümünü normal seçmen gerek seçmediysen ayarlara gir, Görüntü keskinleştirme + anti lag vs kapatman gerek.evet en son sürümü kurdum sonra whql indirdim silip ddudan sonra whql silip en son sürümü kurdum metro exodusta sorun yaşatmadı 160-180 fps extreme ayarlarda full akıcı 0 kasma donma anlamadım garip kafa buluyor kartım benle galiba selam verip tanışmaya çalışıyor herhalde dfklmjg
Temiz bir format temiz bir driver çözülurArkadaşlar selam dün aldım sistemi gaming gentrden valorantta 350 400 fps alırken bir anda 150-200'e düşüyor ve geri çıkıyor takılma oluyor 1 saniye takılıyor geliyor neden böyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum ya o ctrl shift o yu denerim şimdi birazdanHocam Driver kurunca profil bölümünü normal seçmen gerek seçmediysen ayarlara gir, Görüntü keskinleştirme + anti lag vs kapatman gerek.
Son olarak MSI afterburner dropa sebep veren bir yazılım, AMD ctrl+shift+O komutunu neden kullanmıyorsun ?
Şu anda bütçem yok pazartesi hem soğtucuyu hem de formatı yaptırırım temiz bende çözüleceğini düşünüyorum.Temiz bir format temiz bir driver çözülur
Yok exodusta ya hiç kasma gene de yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.exodusda yoksa oynadıgın oyunlarla alakalı senlik bir şey yok
Hocam eski bir konu ama şu anda nasıl acaba merak ettim?Yok exodusta ya hiç kasma gene de yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Hocam o sistemi iade ettim 4060 aldim ayni yerden aynı sorun oldu gene iade ettim. Sistemim yok şu anda param yatınca üstüne 3500 ekleyip 22500e sistem arayacağım gaming gen dışındaHocam eski bir konu ama şu anda nasıl acaba merak ettim?