Neler Yeni

RX 6700XT valorant drop

SadeceSeyf

80+ Gold
Bendede rx6700 xt var İşlemcim ryzen 5 5600 1080p monitörde oynuyorum bendede neredeyse çoğu oyunda drop mevcut 2k monitöre mi geçmem gerek?
Büyük ihtimalle düzelir fakat AMD de drop çok fazla

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Büyük ihtimalle düzelir fakat AMD de drop çok fazla
Demin metro exodusa girdim hiç 0 donma analmıyorum ama düzeltirler ya b ilgisayarım da sorun olduğunu sanmıyorum 0 drop extrem ayarlarda oynadım kasma yok 0dı

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ferhat ÖREN
malwarybytes virüs buldu bende 7 tane onları kalıcı olarak silermi acaba

The Semih

80+ Gold
Hocam Driver sürümün nedir AMD sitesinden en son çıkan driver kurdun mu ? işlemci sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Hocam Driver sürümün nedir AMD sitesinden en son çıkan driver kurdun mu ? işlemci sorunu olduğunu düşünmüyorum.
evet en son sürümü kurdum sonra whql indirdim silip ddudan sonra whql silip en son sürümü kurdum metro exodusta sorun yaşatmadı 160-180 fps extreme ayarlarda full akıcı 0 kasma donma anlamadım garip kafa buluyor kartım benle galiba selam verip tanışmaya çalışıyor herhalde dfklmjg

The Semih

80+ Gold
evet en son sürümü kurdum sonra whql indirdim silip ddudan sonra whql silip en son sürümü kurdum metro exodusta sorun yaşatmadı 160-180 fps extreme ayarlarda full akıcı 0 kasma donma anlamadım garip kafa buluyor kartım benle galiba selam verip tanışmaya çalışıyor herhalde dfklmjg
Hocam Driver kurunca profil bölümünü normal seçmen gerek seçmediysen ayarlara gir, Görüntü keskinleştirme + anti lag vs kapatman gerek.

Son olarak MSI afterburner dropa sebep veren bir yazılım, AMD ctrl+shift+O komutunu neden kullanmıyorsun ?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Hocam Driver kurunca profil bölümünü normal seçmen gerek seçmediysen ayarlara gir, Görüntü keskinleştirme + anti lag vs kapatman gerek.

Son olarak MSI afterburner dropa sebep veren bir yazılım, AMD ctrl+shift+O komutunu neden kullanmıyorsun ?
bilmiyorum ya o ctrl shift o yu denerim şimdi birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz bir format temiz bir driver çözülur
Şu anda bütçem yok pazartesi hem soğtucuyu hem de formatı yaptırırım temiz bende çözüleceğini düşünüyorum.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
exodusda yoksa oynadıgın oyunlarla alakalı senlik bir şey yok

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
exodusda yoksa oynadıgın oyunlarla alakalı senlik bir şey yok
Yok exodusta ya hiç kasma gene de yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Hocam eski bir konu ama şu anda nasıl acaba merak ettim?
Hocam o sistemi iade ettim 4060 aldim ayni yerden aynı sorun oldu gene iade ettim. Sistemim yok şu anda param yatınca üstüne 3500 ekleyip 22500e sistem arayacağım gaming gen dışında

Top Bottom