Arkadaşlar selam dün aldım sistemi gaming gentrden valorantta 350 400 fps alırken bir anda 150-200'e düşüyor ve geri çıkıyor takılma oluyor 1 saniye takılıyor geliyor neden böyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
darboğazArkadaşlar selam dün aldım sistemi gaming gentrden valorantta 350 400 fps alırken bir anda 150-200'e düşüyor ve geri çıkıyor takılma oluyor 1 saniye takılıyor geliyor neden böyle?
Alıntıyı görüntüle
ryzen 5 5600İşlemci?
ryzen 5 5600 1080p monitörüm var ne yapmam gerekdarboğaz
anladımm peki days gone da falan da böyleydi çözümü neygrafik arttır darbogaz vardır valo bu optimizasyonu yokki düzgün çalıssın
ryzen 5 5600işlemcin nedir hocam
0 bilgisayar hocam en yüksek ayarlar dadays gone da grafikleri fulle bilgisayarzın kaldırır eger hala drop varsa virüs vardır
windowsun lisanslı değilki sag alta bak görürsün virüs olabilir hemen emin olma0 bilgisayar hocam en yüksek ayarlar da
sabah çok az vardı vsync açmıştım virüs olması imkansız gaming gen trden hazır windows aldım
nasıl virüs olduğunu anlarım sağ altta bir yazı çıkmıyor etkinleştir diye.windowsun lisanslı değilki sag alta bak görürsün virüs olabilir hemen emin olma
nasıl cıkmıyor kardeşim attıgın fotoya bak sag alta yazıyo işte https://www.malwarebytes.com bunu indir taratnasıl virüs olduğunu anlarım sağ altta bir yazı çıkmıyor etkinleştir diye.