vallaha ben bu sistemi aldım ilerde boost yapıcağım m2 ssd yi Kingston un 1 tb lik 7000 hizinda ve ramlerin aynisindan bir tane daha alip 32 gb ram e yükselticem belki işlemciyide 5600 x le degistirim digerini satarim benim apu yu satip boosstlucam ama boostlanmadan da asiri güçlü bir sistem öneriyorum bayağa araştırarak aldım 3070 ti güçlü bir ekran kartı saf güçAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar bu sisteme bu para sizce iyi mi alınır mı ya da herhangi bir tavsiyeniz var mı?
kanka atıgın sadece ekran kartı benim bütçeyi aşıyor :d sistem linki yok bundavallaha ben bu sistemi aldım ilerde boost yapıcağım m2 ssd yi Kingston un 1 tb lik 7000 hizinda ve ramlerin aynisindan bir tane daha alip 32 gb ram e yükselticem belki işlemciyide 5600 x le degistirim digerini satarim benim apu yu satip boosstlucam ama boostlanmadan da asiri güçlü bir sistem öneriyorum bayağa araştırarak aldım 3070 ti güçlü bir ekran kartı saf güç
sistemin linki
ZOTAC GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB GDDR6X 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB GDDR6X 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bence alınırAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu sisteme bu para sizce iyi mi alınır mı ya da herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Alınmaz pahalıAlıntıyı görüntüle
çok özür diliyorum yanlış atmişım dediğim sukanka atıgın sadece ekran kartı benim bütçeyi aşıyor :d sistem linki yok bunda
ben bir de 750 watt lık rampage kasasıyla değiştirdim çünkü ekran kartı güç tüketimi fazla 600 watt kesinlikle yetmez zaten ekran kartı 600 watt istiyorçok özür diliyorum yanlış atmişım dediğim su
AMD R5 5500 - RTX 3070 TI - A520M-A - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RTX 3070 TI - A520M-A - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
depolama 1tb yapilir.Alıntıyı görüntüle