Öyle ultra bir performans beklemiyorum Z darboğaz yapmasın yeter , 5600 de yapar , diğerlerini bilmiyorumRyzen 5 5600 al gec. 5700X ve 5800X oyuncu adam icin bos islemciler. Render alacaksan falan anca
Ryzen 5 5600 darbogaz yapmaz. Zaten singlecore ve besleme gucu olarak benzer islemciler hepsi.Öyle ultra bir performans beklemiyorum Z darboğaz yapmasın yeter , 5600 de yapar , diğerlerini bilmiyorum
Çok araştırdım ve çoğu yerde darboğaz yapacağı söyleniyor, ne kadar iyi işlemci olsada 1-2 seneye çok eski olacak, ondan dolayı sattım,5600ü , bu ikisinden birini alacağımRyzen 5 5600 darbogaz yapmaz. Zaten singlecore ve besleme gucu olarak benzer islemciler hepsi.
Mesela? Darboğaz söylenen yerler neresi? Darboğaz olacaksa bu işlemciyle, diğer işlemcilerle de neredeyse aynı darboğazı yaşarsın zaten. Besleme olarak fazla farkı olan işlemciler değil bunlar.Çok araştırdım ve çoğu yerde darboğaz yapacağı söyleniyor, ne kadar iyi işlemci olsada 1-2 seneye çok eski olacak, ondan dolayı sattım,5600ü , bu ikisinden birini alacağım
2K da kullanacağım , ozaman 5700x alacağım çünkü sattım 5600üMesela? Darboğaz söylenen yerler neresi? Darboğaz olacaksa bu işlemciyle, diğer işlemcilerle de neredeyse aynı darboğazı yaşarsın zaten. Besleme olarak fazla farkı olan işlemciler değil bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 5600 belki biraz daha yüksek yükte calisir, o kadar.
Rx 6800 kullanıyorum işlemcim r5 5600X.2kda 5600bile besleyebilir diye düşünüyorum.
O işlemciye stok soğutucu gitmez hocam ama , kule tipi alın bir taneRx 6800 kullanıyorum işlemcim r5 5600X.
4K altında darboğaz yapıyor. Gerçi stok soğutucu tam performans çalışmıyor ama çok aşırı ucu ucuna 2K da.
Yani, sacma bir tercih olmus. 5700X ile 5800x ayni fiyat gibi bir sey suanda. 5800X alin.2K da kullanacağım , ozaman 5700x alacağım çünkü sattım 5600ü
Oyle bir sey olmamasi lazim. 1080p'de bile %10-%15 gibi bir darbogaz anca oluyor o kartla, arkadasimda var onda test etmistim ondan biliyorum. Sizin sistemde bir problem var.Rx 6800 kullanıyorum işlemcim r5 5600X.
4K altında darboğaz yapıyor. Gerçi stok soğutucu tam performans çalışmıyor ama çok aşırı ucu ucuna 2K da.