Burak42_35
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
bütçeyi artırıp buna çökmeni öneriyorum ömürlük psu.Bütçeyi hafif assada tam bir fiyat performans canavarı :
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
televizyonu falan da bağlar hocam güzel öneribütçeyi artırıp buna çökmeni öneriyorum ömürlük psu.
hocam enermaxtan bahsediyorsan vallahi bir daha psu masrafına girmene gerek kalmaz normalde böyle psulardan işkillenirim ama değerlerine baktım ve tier listlerde üst sıralarda zorlayıp alırsan çok rahatlarsın.@jombo hocam bunu almayı düşünüyorum fakat bütçeyi gereksiz zorlarım gibi geliyor
ses sorunu var demişlerdi sanki yanlış bilgi olmasınhocam enermaxtan bahsediyorsan vallahi bir daha psu masrafına girmene gerek kalmaz normalde böyle psulardan işkillenirim ama değerlerine baktım ve tier listlerde üst sıralarda zorlayıp alırsan çok rahatlarsın.
sizede iyi akşamlar hocamTamamdır hocam hepinizin ellerine sağlık hayırlı akşamlar.
ses sorunu yok hocam biraz fazla sesli çalışıyor o kadarses sorunu var demişlerdi sanki yanlış bilgi olmasın
biraz fazla sesli çalışması iyimiş hocamses sorunu yok hocam biraz fazla sesli çalışıyor o kadarama hani kafa ütülemez.
aynen öyle kulaklıksız biraz rahatsız eder ama kulaklıkla duyulmaz tabii.biraz fazla sesli çalışması iyimiş hocamkulaklık takılacağından duyulmaz herhalde