Yeni seri çıkınca mecbur satıp yenisine geçmek istiyorsun 4090 almadığın sürece 5000 serisi çıkınca almak isteyceksin.Hiç ugrasasim gelmiyo o işlerle ne zamandır al sat yapıyorum artik biktim al sat yapmaktan alirken iyisini alip uzun süre kullanmak var aklımda bana size nası kolaysa öyle yapın
12GB vramli 6700xt veya 6750xt tavsiye ederim.. uzun bir süre rahat ettirecek + vram avantajı var YTD2020 den beri tif 3 rx 5600 xt kullanıyorum. 6gb gram gayet yetiyor ama artık iyisini almak gerekiyor :')
evet bu ara ekran kartı arayışındayım eski kartı sattığım gibi almayı düşünüyorum12GB vramli 6700xt veya 6750xt tavsiye ederim.. uzun bir süre rahat ettirecek + vram avantajı var YTD
Aynen kanki AMD süper en az 1tb vramYa ne alakası var sen o kartı 8gb vram le kaç yıl götürmeyi planlıyorsun şimdilik idare eder ancak 4-5 yıl sonra anlarsın nasıl olduğunu ben geleceğe yönelik bakıyorum sen nası istiyorsan öyle al
9kya sıfır 12/16gb ekran kartı bul onu alalım o zamanYa ne alakası var sen o kartı 8gb vram le kaç yıl götürmeyi planlıyorsun şimdilik idare eder ancak 4-5 yıl sonra anlarsın nasıl olduğunu ben geleceğe yönelik bakıyorum sen nası istiyorsan öyle al
Hocam ben 9k ya pahalı veya 9k ya 8gb vram alınmaz gibi bisey demedim sadece 8gb nin yetersiz olacağını söyledim o kadar tabikide 12gb daha pahalı ama benim tercihim 12gb olucaktır9kya sıfır 12/16gb ekran kartı bul onu alalım o zaman
Ne anlatıyon lanAynen kanki AMD süper en az 1tb vram
Ne yapsınlar rx6600 8gb mi alsınlarRdr 2 oynuyorum 5,5 gb vram istiyor Ac Origins oynuyorum 2,5-3 gb vram istiyor bugüne kadar sadece Forza Horizon 5 8 gb sınırını aşıyor. Sizin saçmalıklarınız yüzünden millet 3060 12 gb gibi kartlara yöneliyor
4-5 yıl sonra da ultrada 2k oynamak istiyorsan 10klik kart değil 30klik kart alıcaksın zaten, 10klik kartın vramine az demek ayrı bı komediymisYa ne alakası var sen o kartı 8gb vram le kaç yıl götürmeyi planlıyorsun şimdilik idare eder ancak 4-5 yıl sonra anlarsın nasıl olduğunu ben geleceğe yönelik bakıyorum sen nası istiyorsan öyle al