OPatriqk 80+ Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 77 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Eymen Dün, 23:38 #1 Merhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım?
Merhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım?
Uluntrak16 80+ Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 188 Dahası Reaksiyon skoru 48 İsim Ömer Gedik Dün, 23:39 #2 Eski radeon kartlarda vardı evet. Sorunlar her geçen gün minimuma indiriliyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Eski radeon kartlarda vardı evet. Sorunlar her geçen gün minimuma indiriliyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
O Obi.wanKenobi 80+ Bronze Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 1,022 Dahası Reaksiyon skoru 311 İsim ulaş dursun Dün, 23:57 #3 OPatriqk yazmış: Merhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım? Devamı için tıklayın... sorun yok alabilirsin. wattman zaten OC yaptıktan sonra oluşan bir durum çoğunlukla 7700xtye oc yapmana gerek bile olmaz güçlü kart
OPatriqk yazmış: Merhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım? Devamı için tıklayın... sorun yok alabilirsin. wattman zaten OC yaptıktan sonra oluşan bir durum çoğunlukla 7700xtye oc yapmana gerek bile olmaz güçlü kart