sorun yok alabilirsin. wattman zaten OC yaptıktan sonra oluşan bir durum çoğunlukla 7700xtye oc yapmana gerek bile olmaz güçlü kartMerhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım?
Kart aldığımda OC olarak geliyor o yüzden soruyorum GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G GDDR6 192Bit AMD Ekran Kartı bu modeli alıcağımsorun yok alabilirsin. wattman zaten OC yaptıktan sonra oluşan bir durum çoğunlukla 7700xtye oc yapmana gerek bile olmaz güçlü kart
fabrikasyonda zaten sorun yok hocam kendin OC yaparsan oluyodu o şu an gerek yok manuele sorun çıkmıyor yaniKart aldığımda OC olarak geliyor o yüzden soruyorum GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G GDDR6 192Bit AMD Ekran Kartı bu modeli alıcağım
6 aydır kullanıyorum, hiçbir problemle karşılaşmadım.Rx7700xt var aklımda hocam
senin dediğin kart serisinin iki üstünü kullanıyorum 7900gre ben sorunla karşılaşmadımRx7700xt var aklımda hocam
Hiç bir sorun yaşamadım 5 aydır kullanıyorumMerhaba Rx7700xt almayı planlıyorum fakat amd kartlarda wattman hatası devam ediyor mu pek bir bilgim yok yazılım konusunda bir sorun yaşar mıyım?