ogulcanacar
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Ryzen 5 5600muhtemelen 700w psu çalışmadığı seneryada psu alana kadar eski ekran kartımla devam ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci ne kullanıyorsun peki
Ryzen 5 5600muhtemelen 700w psu çalışmadığı seneryada psu alana kadar eski ekran kartımla devam ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci ne kullanıyorsun peki
darboğaz yaşıyormusun muhtemelen yaşıyorsundur da hani sorun yaşatıyormuRyzen 5 5600
Darboğazla ilgili sıkıntım yok gayet akıcı şekilde oyunlarımı oynuyorumdarboğaz yaşıyormusun muhtemelen yaşıyorsundur da hani sorun yaşatıyormu
tamamdır teşekkür ederimDarboğazla ilgili sıkıntım yok gayet akıcı şekilde oyunlarımı oynuyorum
Oynadığım oyunlar bunlartamamdır teşekkür ederim
evet fpsler güzel fakat işlemci kaynaklı mesela rdr2 de rx 7700xt nin verebileceği fps den bi tık az alıyorsun yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinOynadığım oyunlar bunlar
Eski kartım xfx 6700 xt idi. Bu gigabyte marka. Bariz farkı var aralarındaevet fpsler güzel fakat işlemci kaynaklı mesela rdr2 de rx 7700xt nin verebileceği fps den bi tık az alıyorsun yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
tabii ki canım 6700 le 7700 arasında illaki vardır neticede bi üst nesil ekran kartı ama dediğim gibi muhtemelen daha iyi bi işlemciyle daha güzel değerler alabilirsin ki muhtemelen her şey istediğim gibi gider 700w psu sağlam çıkarsa işlemci değişeceğimEski kartım xfx 6700 xt idi. Bu gigabyte marka. Bariz farkı var aralarında