kaç çivarınaBu kartı 2. El nerdeyse temiz bu civarlara satsam alınirmi mi?
16kkaç çivarına
0lı 16k??
Şahsen benim 16000tl param olsa sahibine ve ya diğer ikinci el kısımlarına bakmam o kart için
Kaca satarim peki ?Şahsen benim 16000tl param olsa sahibine ve ya diğer ikinci el kısımlarına bakmam o kart için
Veya takas yapılmazdı gerhangibir nvidia kartla 4060ti 8gb ksrtla sizce olabilir mi bir kaç pcci var orada ekran kartları fln satiliyor
Maalesef evet valorant oynuyorum ve valorant dışında pek bir oyun oynamıyorum rx 7700xt de oyunu hiç akici hissetmiyorum ama bu sadece valorantta oluyor internette baktım çoğu amd kullanıcıları valoranta bunu yasiyor. 4060 8gb olan tanıdığım var oyunu cillop gibi akıyor böyle olacağını bilseydim almazdım bu karti.7700xt verip 4060ti almak mı
13e satabilirdim benKaca satarim peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya takas yapılmazdı gerhangibir nvidia kartla 4060ti 8gb ksrtla sizce olabilir mi bir kaç pcci var orada ekran kartları fln satiliyor
Monitör hz ile ilgili olabiliyorMaalesef evet valorant oynuyorum ve valorant dışında pek bir oyun oynamıyorum rx 7700xt de oyunu hiç akici hissetmiyorum ama bu sadece valorantta oluyor internette baktım çoğu amd kullanıcıları valoranta bunu yasiyor. 4060 8gb olan tanıdığım var oyunu cillop gibi akıyor böyle olacağını bilseydim almazdım bu karti.
Aklına gelebilecek her şeyi denedim hz 240 1ms sadece valorantta oluyor dediğim gibi nvidia geçeceğim.13e satabilirdim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör hz ile ilgili olabiliyor