Neler Yeni

RX 7800XT İYİMİ SİZCE??

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat
Normalde öyle hocam ama işte dediğim gibi snerjiye güvenemiyorum. Eğer snerjiden alırım diyorsanız öneririm.
Siz link olarak atarsanız sevinirim ben bakarım olmadı toplarız siz nerde toplamıştınız acaba?

PyTHooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
PyTHooN
Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Rx 7900 gre var bende bir şey yaşamadım, ne oldu tam olarak?
oyunlarda anlık fps dropları yiyorum,adrenalinden herhangi bir özelliği aktif edince (Hyper-RX gibi) saniyelikte olsa droplar takılmalara,donmalara dönüşüyor.BİOS Güncelledim,Ekran kartı driverını önce DDU sonra AMD cleanup ile kaldırıp driver only,minimal ve full olarak 3 farklı ayarda tek tek kurdum ve bir sürü yol denedim ama çözülmedi.

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
Siz link olarak atarsanız sevinirim ben bakarım olmadı toplarız siz nerde toplamıştınız acaba?
Hocam kendim tek tek topladım ben. Snerjidende alışveriş yaptım ama son bu olayları görünce ve diğer şikayetleride görünce artık önermemeye karar verdim. Yani tabii ki sizin başınıza gelecek diye bir şey yok ama özellikle müşteriye karşı ilgisizlikleri beni tamamen soğuttu. Sizin sisteme gelecek olursak fotoğrafa koyduğum sistemin anakartını msi b650-s wifi yapıp alabilirsiniz. Tabi snerjiden almak isterseniz karar tamamen sizin.(link atamıyorum snerjiyi spam olarak sayıyor.)

Ekler

• Screenshot_20240815_021844_Chrome.jpg
    Screenshot_20240815_021844_Chrome.jpg
    486.2 KB · Hit: 21

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat
Hocam kendim tek tek topladım ben. Snerjidende alışveriş yaptım ama son bu olayları görünce ve diğer şikayetleride görünce artık önermemeye karar verdim. Yani tabii ki sizin başınıza gelecek diye bir şey yok ama özellikle müşteriye karşı ilgisizlikleri beni tamamen soğuttu. Sizin sisteme gelecek olursak fotoğrafa koyduğum sistemin anakartını msi b650-s wifi yapıp alabilirsiniz. Tabi snerjiden almak isterseniz karar tamamen sizin.(link atamıyorum snerjiyi spam olarak sayıyor.)
Hocam ekrankartı markanız işlemciniz fln nedir acaba

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
Hocam ekrankartı markanız işlemciniz fln nedir acaba
Ekran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunlarda anlık fps dropları yiyorum,adrenalinden herhangi bir özelliği aktif edince (Hyper-RX gibi) saniyelikte olsa droplar takılmalara,donmalara dönüşüyor.BİOS Güncelledim,Ekran kartı driverını önce DDU sonra AMD cleanup ile kaldırıp driver only,minimal ve full olarak 3 farklı ayarda tek tek kurdum ve bir sürü yol denedim ama çözülmedi.
Anladım hocam,geçmiş olsun.

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat

Amd34

80+ Bronze
Şu amd alma hata çok diyen ebu cehillerin %90'ı pc'den anlamıyor uyumsuz parçası var veya virüs vs yemiş kesin bu zamana kadar 1 kere nvidia aldım en az 8 tane amd kullandım rx 570,rx 580 ve rx 5500xt'de sorun yaşadım ondan sonra rx6600xt rx 6700xt rx 6900xt kullandım sıfır hata 6900xt satıp dün rx 7900gre aldım taş gibi :D

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak
:D aliyorlar 620M chipsetli dandik anakartlar, 600w verimliligi dusuk dandik psu'lar. Ondan sonra diyorlar ki AMD sorun cikariyor, FPS drop yiyorum, wattman yiyorum.

Yani bu hazir sistemleri yapan adamlar bu sistemleri saatlerce test ederek mi olusturuyor saniyorsunuz? Kagit ustunde uyumlu diye hazirlayip size iteliyorlar. Abuk subuk sacma sapan RGBli mouse, klavyelere 5k-10k vereceginize adam akilli 1 anakart, 1 psu alin bakalim ne kadar sorun yasayacaksiniz? Yuk altinda 250-300w ceken kartlar bunlar, sacma sapan bilesenlerle bir arada kullanilmaz.

Yani bu hazir sistemleri 10 kisi kullanir, 1 kisi sorun yasar. Bunun icin de gidip AMD 'e b.. atmayi sacma buluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammet Yasin Eymen
Hocam amd kartlarındaki sorunlar büyük ölçüde düzeldi. Örneğin kendim rx 7900 gre kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım. Yani 7000 serisi amd kartları alabilirsiniz. 45 k ya 7900 gre bir sistem dizilebilir hazır sistem olması zorunlu mu acaba? Çünkü şuan piyasada rx 7900 gre olan adam akıllı hazır sistemleri sadece snerji satıyor ve onlarada pek güvenemiyorum. Sebebine bu videodan bakabilirsiniz.(spam saydığından link atamıyorum.)
Gigabyte mı fighter mı

Elbette 7800xt alınmalı 4060ti zaten onun dengi değil. Fakat mesajda fiyat model vs bilgisi verilmemiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammet Yasin Eymen
Ekran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam,geçmiş olsun.
Her oyunu kaldırır mı
Sıkıntı yaşadığın var mı

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
Gigabyte mı fighter mı
Gigabyte modelinin soğutması daha iyidir. Fighter ortalamada maksimum 65-66 ya çıkarken,Gigabyte ortalama maksimum 62 dereceye çıkıyor. Yani hangi modeli alırsanız alın soğutması gayet iyi olacaktır.
Her oyunu kaldırır mı
Sıkıntı yaşadığın var mı
2k'da her oyunu rahatça kaldırıyor. Herhangi özel bir oyunda problem yaşamadım hepsi olması gerektiği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,452
Üyeler
159,009
Son üye
jrexlol
Top Bottom