Normalde öyle hocam ama işte dediğim gibi snerjiye güvenemiyorum. Eğer snerjiden alırım diyorsanız öneririm.Hazır sistem zorunlu değil hocam ama toplama bi tık daha pahalıya gelmiyomu acaba?
Normalde öyle hocam ama işte dediğim gibi snerjiye güvenemiyorum. Eğer snerjiden alırım diyorsanız öneririm.Hazır sistem zorunlu değil hocam ama toplama bi tık daha pahalıya gelmiyomu acaba?
Siz link olarak atarsanız sevinirim ben bakarım olmadı toplarız siz nerde toplamıştınız acaba?Normalde öyle hocam ama işte dediğim gibi snerjiye güvenemiyorum. Eğer snerjiden alırım diyorsanız öneririm.
oyunlarda anlık fps dropları yiyorum,adrenalinden herhangi bir özelliği aktif edince (Hyper-RX gibi) saniyelikte olsa droplar takılmalara,donmalara dönüşüyor.BİOS Güncelledim,Ekran kartı driverını önce DDU sonra AMD cleanup ile kaldırıp driver only,minimal ve full olarak 3 farklı ayarda tek tek kurdum ve bir sürü yol denedim ama çözülmedi.Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Rx 7900 gre var bende bir şey yaşamadım, ne oldu tam olarak?
Hocam kendim tek tek topladım ben. Snerjidende alışveriş yaptım ama son bu olayları görünce ve diğer şikayetleride görünce artık önermemeye karar verdim. Yani tabii ki sizin başınıza gelecek diye bir şey yok ama özellikle müşteriye karşı ilgisizlikleri beni tamamen soğuttu. Sizin sisteme gelecek olursak fotoğrafa koyduğum sistemin anakartını msi b650-s wifi yapıp alabilirsiniz. Tabi snerjiden almak isterseniz karar tamamen sizin.(link atamıyorum snerjiyi spam olarak sayıyor.)Siz link olarak atarsanız sevinirim ben bakarım olmadı toplarız siz nerde toplamıştınız acaba?
Hocam ekrankartı markanız işlemciniz fln nedir acabaHocam kendim tek tek topladım ben. Snerjidende alışveriş yaptım ama son bu olayları görünce ve diğer şikayetleride görünce artık önermemeye karar verdim. Yani tabii ki sizin başınıza gelecek diye bir şey yok ama özellikle müşteriye karşı ilgisizlikleri beni tamamen soğuttu. Sizin sisteme gelecek olursak fotoğrafa koyduğum sistemin anakartını msi b650-s wifi yapıp alabilirsiniz. Tabi snerjiden almak isterseniz karar tamamen sizin.(link atamıyorum snerjiyi spam olarak sayıyor.)
Ekran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.Hocam ekrankartı markanız işlemciniz fln nedir acaba
Anladım hocam,geçmiş olsun.oyunlarda anlık fps dropları yiyorum,adrenalinden herhangi bir özelliği aktif edince (Hyper-RX gibi) saniyelikte olsa droplar takılmalara,donmalara dönüşüyor.BİOS Güncelledim,Ekran kartı driverını önce DDU sonra AMD cleanup ile kaldırıp driver only,minimal ve full olarak 3 farklı ayarda tek tek kurdum ve bir sürü yol denedim ama çözülmedi.
Ekran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam,geçmiş ol
Tamamdır sağ olunEkran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.
Anladım hocam,geçmiş olsun.
Gigabyte mı fighter mıHocam amd kartlarındaki sorunlar büyük ölçüde düzeldi. Örneğin kendim rx 7900 gre kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım. Yani 7000 serisi amd kartları alabilirsiniz. 45 k ya 7900 gre bir sistem dizilebilir hazır sistem olması zorunlu mu acaba? Çünkü şuan piyasada rx 7900 gre olan adam akıllı hazır sistemleri sadece snerji satıyor ve onlarada pek güvenemiyorum. Sebebine bu videodan bakabilirsiniz.(spam saydığından link atamıyorum.)
Her oyunu kaldırır mıEkran kartı markası powercolorın fighter modeli. İşlemcimde ryzen 5 7500f.
Anladım hocam,geçmiş olsun.
Gigabyte modelinin soğutması daha iyidir. Fighter ortalamada maksimum 65-66 ya çıkarken,Gigabyte ortalama maksimum 62 dereceye çıkıyor. Yani hangi modeli alırsanız alın soğutması gayet iyi olacaktır.Gigabyte mı fighter mı
2k'da her oyunu rahatça kaldırıyor. Herhangi özel bir oyunda problem yaşamadım hepsi olması gerektiği gibi.Her oyunu kaldırır mı
Sıkıntı yaşadığın var mı