Neler Yeni

RX 7800XT & R5 7600 sistemde Cyberpunk FPS değerleri normal mi?

Satriani

80+ Bronze
Bazı insanlar bununla ilgili konu açtığımda yazılımsal veya donanımsal bir sorunum olabileceğini söylediler çünkü benim sistemimden daha düşük bir sisteme sahip olmalarına rağmen cs 2 de benden baya bir yüksek fps alıyorlardı bu yüzden farklı bir oyunda cyberpunkta denedim ancak galiba sadece cs 2 ile alakalı bir durumdu. Cyberpunkta böyle bir durum yaşamadım.
Ya bu FPS işi gerçekten yeni nesille beraber çok gereksiz bi' hal aldı diye düşünüyorum.
Lise zamanlarında 30 FPS oyun oynayıp, hiç de gariplik çekmiyorduk. Tabii ki bu demek değil, teknoloji bu kadar ilerlemişken gidip düşük FPS'ler ve yenileme hızları olan monitörler kullanalım. Fakat bunu takıntı haline getirmek biraz aşırı duruma geldi diye düşünüyorum. Oyun akıcı ve kasma, drop, ekstra farklı sebepli düşüklük yoksa oynayıp devam edicen.
Bakıyorum artık herkesin sol gözü FPS sayacında. :kekw:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta belirttiğim parçalara sahibim ve 2K bir monitörüm var. Cyberpunk 2077 oyununda Ray Tracing kapalı FSR kapalı kare oluşturma kapalı 2K da aldığım FPS değeri aşağıdaki gibi 87 FPS. Normal mi değil mi bilgi almak için soruyorum.
gayet iyi valla kendi sistemim yüksek ayarlarda full hd de anca 90 veriyor 2K daha nolsun hocam :)

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Enes Budak
Ya bu FPS işi gerçekten yeni nesille beraber çok gereksiz bi' hal aldı diye düşünüyorum.
Lise zamanlarında 30 FPS oyun oynayıp, hiç de gariplik çekmiyorduk. Tabii ki bu demek değil, teknoloji bu kadar ilerlemişken gidip düşük FPS'ler ve yenileme hızları olan monitörler kullanalım. Fakat bunu takıntı haline getirmek biraz aşırı duruma geldi diye düşünüyorum. Oyun akıcı ve kasma, drop, ekstra farklı sebepli düşüklük yoksa oynayıp devam edicen.
Bakıyorum artık herkesin sol gözü FPS sayacında. :kekw:
Hocam ps3'üm vardı, god of war'ı falan full 30 FPS oynardık, deli gibi zevk alırdık AMA şuan göz farklı şeylere alıştı, bırak 30 FPS'i, bir oyunda fps'im 55'e düşsün gözüm kanıyor. Yani bu biraz şey gibi , nasıl hiç bilmediğin bir meyveyi canın ÇEKEMEZ, 60 FPS 2k oyun oynamak diye bir şey yokken, 30 FPS 720p oyun oynamak hiç kötü gelmiyordu, ama şuan göz kanatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom