Değerler normal, gereksiz overkill testler yaptırıyorlar insanlara normal değerlerdeyken te Allah'ım ya.Furmark testi 10dk yaptım daha da ilerlemediği için sıcaklıklar testi kapattım.2k da test ettim full screen anti alising off şekilde
Dediğiniz yere geldim ayarlar için özel kısmı seçerken uyarı diyor.Herhangi bir zararı vs olur mu oynamam ayarları ile ?Değerler normal, gereksiz overkill testler yaptırıyorlar insanlara normal değerlerdeyken te Allah'ım ya.
Olmaz hocam korkma. -%15 ayarlayın, eğer çökme yaşarsanız art arda -10% yaparsınız. En temel undervolt.Dediğiniz yere geldim ayarlar için özel kısmı seçerken uyarı diyor.Herhangi bir zararı vs olur mu oynamam ayarları ile ?
Bu kısım değil mi güç ayarlama güç limiti % kısımdan -15 yaptım doğru mu bunu 0 dan yukarı fullesem veya sıfırdan aşağı fullesem ne olur ?Olmaz hocam korkma. -%15 ayarlayın, eğer çökme yaşarsanız art arda -10% yaparsınız. En temel undervolt.
NormalKartı yeni aldım 2k bütün ayarlar ultra advanced settings de dahil fsr vs kapalı saf güçte rdr 2 oyanarken vram ve hotspot sıcaklığı fazla geldi ve kasanın gpu hizasındaki cam da ısınıyor sizce normal mi ? Özellikle Vram ve hotspot değerleri çok oynak oyundan çıkınca 2 3 dakikada gpu 40 hotspot 42 bellekler 55 civarına düşüyor.
Doğru yaptınız evet. Artık 258-260W arası çalışacak artık GPU.Bu kısım değil mi güç ayarlama güç limiti % kısımdan -15 yaptım doğru mu bunu 0 dan yukarı fullesem veya sıfırdan aşağı fullesem ne olur ?
Ben birkaç saniyeliğine getirdim artı kısma sorun olmuşmudur ? Ve gücü tamamen en kısıkta kullansak zarar verir mi ?Doğru yaptınız evet. Artık 258-260W arası çalışacak artık GPU.
Artıya doğru getirirseniz temel O.C yapmış oluruz gerek yok![]()
Hayır en kısığa getirmeyin, o kadar düşük güçte kararlı çalışamaz ve risk oluşabilir, yüksek performans vermeye çalışacağı için direk çökecek zaten.Ben birkaç saniyeliğine getirdim artı kısma sorun olmuşmudur ? Ve gücü tamamen en kısıkta kullansak zarar verir mi ?
Olmaz hocam tam tersine ömrü uzar.Uzun vadede 3 5 yıl riski olmaz değil mi 10 veya 15 kısmanın
Deniyorum![]()