KDolunay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36
- İsim
- Salih
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar merhaba,
12 yıllık sistemim çöp olduğu için monitör dahil 50 binlere bilgisayar toplatmam lazım bugünlerde.
Araştırmalarım ve izlediğim videolar sonucunda, anlık fiyatlara bakıldığında, ekran kartı ve işlemcileri bu şekilde belirledim. (İlk sıradakiler öncelikli, fikirlerinize göre diğerlerine dönüştürülebilir.)
Öncelikle koyu yazılanlar daha yakın olduğum parçalar. Bunlar hakkındaki görüşleriniz?
Ardından, bu parçalarla uyumlu ve verimli çalışabilecek,
Belli markaların hayranı değilim, önemli olan yüksek performans, uyumlu çalışma, dayanıklılık.
Bütçe normalde 30-35'ti, ancak sadece ekran kartının 25lerde olduğu düşünülürse max 50 diyelim.
Hazır sistemlere karşı değilim, yukarıdaki kriterlerde hazır denk gelirse düşünebilirim, ancak marka model konusundaki yardımlarınız beni daha çok memnun edecektir.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
12 yıllık sistemim çöp olduğu için monitör dahil 50 binlere bilgisayar toplatmam lazım bugünlerde.
Araştırmalarım ve izlediğim videolar sonucunda, anlık fiyatlara bakıldığında, ekran kartı ve işlemcileri bu şekilde belirledim. (İlk sıradakiler öncelikli, fikirlerinize göre diğerlerine dönüştürülebilir.)
Ekran Kartı |
MSI RTX 4070 Super Ventus 2X OC - 12 GB 192 Bit GDDR6X | 22500 23500 23500 25800 | AMD Öncelikli, Kasa boyutuna göre 2 veya 3 fanlı |
İşlemci |
| 6000 6500 | İşlemci soğutucu harici alınacak. |
Anakart |
| 7500 7500 8200 | Kasa boyutuna göre ATX ya da mATX9 |
Ram |
| 4500 5500 5300 |
Öncelikle koyu yazılanlar daha yakın olduğum parçalar. Bunlar hakkındaki görüşleriniz?
Ardından, bu parçalarla uyumlu ve verimli çalışabilecek,
- İşlemci Soğutucu (Mümkünse sıvı soğutma)
- Bu ürünlere yetebilecek güç kaynağı
- 1 TB SSD
- Min 27'' Yüksek Mhz değerli Monitör
- Bunların sığabileceği, bol RGB fanlı Kasa ATX - Matx
Belli markaların hayranı değilim, önemli olan yüksek performans, uyumlu çalışma, dayanıklılık.
Bütçe normalde 30-35'ti, ancak sadece ekran kartının 25lerde olduğu düşünülürse max 50 diyelim.
Hazır sistemlere karşı değilim, yukarıdaki kriterlerde hazır denk gelirse düşünebilirim, ancak marka model konusundaki yardımlarınız beni daha çok memnun edecektir.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: