rakip olmaları sorun değil ki rekabet ikisini de geliştirirRakipler, dahada gelişirse amd müthiş olur.
rakip olmaları sorun değil ki rekabet ikisini de geliştirirRakipler, dahada gelişirse amd müthiş olur.
Maalesef bu durum teknik olarak mümkün değil kaldı ki rtx dlss gibi konularda fark artacaktır aralarında saf güç olarak %15 performans farkı mevcuthayır bana kalırsa 7900 gre nin rakibi 4070 ti süperdir ve bu iki ekran kartındanda 7900 gre yi seçerdim çok daha fp 1.5 katına satılıyor neredeyse
oyun içi farklarda rx 7900 gre alıyor hatta çiğneyip atıyor sana soruyorum 4070 ti s her oyunda dlss fg açabilir mi hayır ama rx 7900 gre kartı her oyunda fsr ile aynı olan süper çözünürlük ve AFMF yani kare oluşturmayı her directx 11 ve 12 oyunlarında açabiliyor ayrıca AFMF 2 de geldi yanlış bilmiyorsam betasıda yayınlandı araştırıp gelin derim oyun farkından bahsediyoruz burda test değil ve siz teknolojiyle daha iyi olucağını söylediniz bendeMaalesef bu durum teknik olarak mümkün değil kaldı ki rtx dlss gibi konularda fark artacaktır aralarında saf güç olarak %15 performans farkı mevcut
Knk rtx az gölge ekliyor fps ni tokatlıyo. Dlss e gerek yok adam gibi kartın varsa. Saf güçte ve vram konusunda amd ezer. F/p de amd. Ve mumkun sadece duzgunce optimize etmeleri gerek. Nvidia artık telaşlanmali pacalari tutusmaliMaalesef bu durum teknik olarak mümkün değil kaldı ki rtx dlss gibi konularda fark artacaktır aralarında saf güç olarak %15 performans farkı mevcut
nasıl rakip?hayır bana kalırsa 7900 gre nin rakibi 4070 ti süperdir ve bu iki ekran kartındanda 7900 gre yi seçerdim çok daha fp 1.5 katına satılıyor neredeyse