2023 seçimleri.Napsın ekonomi böyle adamlar zararına mı satsın?
2023 seçimleri.Napsın ekonomi böyle adamlar zararına mı satsın?
Rtx4090 alalsam mı bilemedim
Piyasada sorun çıkaran bir ton oyun var hatta 1 uygulama yetmeyip 2 uygulamaya girmeyi gerektiren oyunlar var ayrıca birbiri ile çakışan oyunlar var eskiden bu kadar karmaşıklık yoktu şimdi bu kadar yazılım karmaşıklığı olan bir zamanda ben yazılım sorunları olan AMD tercih etmem çünkü Nvidia bile baş edemiyor artık onda bile hatalar çoğalmaya başladı en ufak cracklı program yada drive booster gibi yazılım güncelleyen uygulamalar bile donanımı etkileyen sorunlar çıkarabiliyorReferans modeli olarak satışa çıktı. Fiyat beklediğimden biraz daha ucuz. XTX modelini 28000 TL civarı bekliyordum gerçi referans modeli olduğu için fiyat düşük olabilir.
Markaların üst modelleri muhtemelen daha pahalı olur.
Alıntıyı görüntüle
Sapphire Ekran Kartı fiyatları ve En Ucuz Sapphire Ekran Kartı modelleri
Sapphire Ekran Kartı modelleri 10.099 TL'den başlayan fiyat, hızlı teslimat ve cazip ödeme koşullarıyla güvenli alışverişin adresi Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
İnşallah2023 seçimleri.
1199 TL olan RTX 4080 yaklaşık 31000TL olarak satılıyor şuan. 999 Dolar olan XTX modelide 999 Dolar + 7300 TL = 26000 TL olarak satılıyor. 7300 TL ek fiyatlandırma var vergimi dersin satıcının komisyonu mu dersin orasını sen adlandır.İşte onu da 6 ay çalışarak anca alıyorsun
Düzenleyip ekleyeyim.speedster modeli de satışa açılmış https://www.incehesap.com/xfx-speed...n-rx-7900-xt-gaming-ekran-karti-fiyati-60222/ istersen konuya ekleyebilirsin referans ile aynı fiyat
6600 kartlar güzel ama hocam bence şekil ve tasarım olarakReferans tasarımlarda AMD'nin bu zamana kadar en iyi referans tasarımı bence. RX 6000 serisi yine biraz iyidi de RX 5000 serisi neydi öyle ya.
referans istemiyorum da referans olmayanların fiyatlarını bilmediğim için sırf referans olmasın diye de 2-3 bin lira fazla vermek istemem 2-3 fazla vereceğime referans alırımReferanslar ilk çıktığında satılıyor sonrasında çok bulunmuyor. Olabilir aslında sıcaklıkları fena değildi.
Öyle dedim zaten. 5000 e göre iyi ama 7000 e göre kötü.6600 kartlar güzel ama hocam bence şekil ve tasarım olarak
Tebilonda referans daha ucuz ekliyorum konuya.referans istemiyorum da referans olmayanların fiyatlarını bilmediğim için sırf referans olmasın diye de 2-3 bin lira fazla vermek istemem 2-3 fazla vereceğime referans alırım
Silivri derim hocam başka bir şey diyemem. Seçime az kaldı.1199 TL olan RTX 4080 yaklaşık 31000TL olarak satılıyor şuan. 999 Dolar olan XTX modelide 999 Dolar + 7300 TL = 26000 TL olarak satılıyor. 7300 TL ek fiyatlandırma var vergimi dersin satıcının komisyonu mu dersin orasını sen adlandır.
Güç olarak XTX güzel fiyatlandırmada ben 28000 TL falan bekliyordum iyi gibi.Bence gayet iyi fiyatına göre
XTX 4080'i sollamış ve arada 5K fiyat var... XT de 4080'e yaıkn performans veriyor ve aradaki fark 10k... XTX 4090'a bazen yaklaşabiliyor ve aradaki fark 15k!... Bence iyi kartlar ikisi de...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoloji - Bilişim - Online I Tebilon, Oyun Oynuyorsan yerin burası !
Hazır sistemler, PC Toplama, Gaming Bilgisayar, Ekran kartı, Gaming monitör, Gaming Kulaklık, Gaming Mouse ürünleri uygun fiyatlarla Tebilon'da!www.tebilon.com
Referans modelleri hangi marka olursa olsun fiyatları ya aynı yada çok az farklı oluyor. Kendi modelleri satışa çıktığında soğutma vs farklı olduğundan daha fazla fiyatlı oluyor genelde.Sapphire gibi markaların ekran kartları ASUS MSİ gibi markalara göre daha uygun olmuyor mu? Hem referans kart hemde markadan dolayı fiyatın biraz daha düşük olduğunu düşünürsek asus msi kartlar 28 29 bin TL civarında mı olur?