Neler Yeni

RX 7900 XT ve RX 7900 XTX Satışta

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Oksid şu an XFX satıyor bence fiyatlar el yakıyor ve düzenleme şart.
Penta'da görünmüyor fakat onlar transit sattığı firmalar var, gaming gen tr gibi.
Arena aynı şekilde bayiden önce balina abilere paslıyor çünkü satışta bile görünmüyor(Ama siz netten bir sipariş verdiğinizde arena garantili çıkıyor..)

Fiyatlar bence yüksek ve yüksek olma sebebi de ürünler piyasaya inmeden 3-5 büyük firmaların çökmesi. Tek tek tedarikçi ve tedarikçiden kime gittiğini yazabilirim fakat uğraşacaklardır.:)

Sözlerime System of a Down grubunun fak dı sistım şarkısıyla son vermek istiyorum.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
asgari ücrete zam gelmese 6000 serisi ucuzlarda zam geleceği için ucuzlamaz aynı fiyatta kalır en fazla

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Oksid şu an XFX satıyor bence fiyatlar el yakıyor ve düzenleme şart.
Penta'da görünmüyor fakat onlar transit sattığı firmalar var, gaming gen tr gibi.
Arena aynı şekilde bayiden önce balina abilere paslıyor çünkü satışta bile görünmüyor(Ama siz netten bir sipariş verdiğinizde arena garantili çıkıyor..)

Fiyatlar bence yüksek ve yüksek olma sebebi de ürünler piyasaya inmeden 3-5 büyük firmaların çökmesi. Tek tek tedarikçi ve tedarikçiden kime gittiğini yazabilirim fakat uğraşacaklardır.:)

Sözlerime System of a Down grubunun fak dı sistım şarkısıyla son vermek istiyorum.
Fiyatlar burdaki fiyatlara yakın anladığım kadarıyla. Teşekkürler.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Rtx 4050 ve rx 7600 xt alabiliriz anca . Onlarda seneye çıkarsa işte ...

Cihangir

80+ Gold
Referans modeli olarak satışa çıktı. Fiyat beklediğimden biraz daha ucuz. XTX modelini 28000 TL civarı bekliyordum gerçi referans modeli olduğu için fiyat düşük olabilir.
Markaların üst modelleri muhtemelen daha pahalı olur.

Referans tasarımlarda en ucuz TEBİLON şuan.

İncehesap TUF XTX modeli 30587 TL referans ile bu kadar fark olacaksa yandık.
GamingGenTR de TUF modeli için yaklaşık fiyat vermiş ama görüntü referans modeli.

İtopya bize şaka yapıyor heralde ASUS referans tasarımı fiyatına bakın :D

fiyatlar güzelde ben nvidia dan devam edecem :D:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2023 seçimleri.
:D:D:D:D:D:D:D:D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
fiyatlar güzelde ben nvidia dan devam edecem :D:D
Referans fiyatı iyi. Normal modeller ile RTX 4080 arasında fiyat farkı olmazsa hiç düşünmem RTX 4080 alırım mesela. DLSS 3.0 en başlıca sebebi zaten. Twitch yayınını birisinde anlatmaya çalıştım ama ya anlamadılar yada işlerine gelmedi. DLSS 3.0 oyunlara gelince o zaman fikirleri değişir muhtemelen.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
Şu referanslar biraz daha ucuz olsa 5 derece fazla olur bizim olurdu.

Cihangir

80+ Gold
Referans fiyatı iyi. Normal modeller ile RTX 4080 arasında fiyat farkı olmazsa hiç düşünmem RTX 4080 alırım mesela. DLSS 3.0 en başlıca sebebi zaten. Twitch yayınını birisinde anlatmaya çalıştım ama ya anlamadılar yada işlerine gelmedi. DLSS 3.0 oyunlara gelince o zaman fikirleri değişir muhtemelen.
bende sırf dlss 3 için alacağım fps farkı çok oluyor fsr 3 dlss kadar iyi olacağını sanmıyorum zaten 24 gb 4090 fpsler uçuyo 24 gb 7900 xtx 4080 le aynı fsr ile 4080 fps si aynı olur. yurt dışı 4080 veya 4090 almak mantıklı bence

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
3080 modelleri bile 35k üstü iken xtx modelinin fiyatını beğendim

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Y K
Ps5 i satıp bundan alırsam tamam işte 4k 60 fps alırız rahat, ps5 her oyunda 4k değil yada 60 fps bile değil, üstelik oyunlar anlarsınız işte pc de ... :)

Top Bottom