aapo0908
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 99
- İsim
- alp
Kral sen bütçeyi çok dert etme anne babadan 55k slıcam gerisini halledicem ben ama gidipte 65kya çıkamam mesela Max 60k dediğim gibi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bana önerebilirmisin sistemi direkt kral ben hayatımda hiç toplamadım 2017 gibi 6kya laptop aldım hiç gezdiğim de yok şuan pili bile yok laptopun oyun oynamaktan şişti masaüstü gibi takılıyor soğutması kasası dahil sıkıntı çıkarmayacak ısınmayacak falan filan böyle perfect olmsso lzzım değil ama olabildiğince problem çıkarmasın kral ya ben bu laptop ile 90 dereceyi görmüşümdür belki PC bildiğin ilk açıldoğında 60fps verirken 5 fps veriyordu
Beklerim kral
Dostum dünyanın en iyi islemcilerinden sayilabilecek biseye başlangıç seviye anakart ve 240 mm sıvı sogutma önerisi yapmissin bunlar uygun değildir9 yıldır geforce GT 210 kullanıyordum 1 senedir de GT 730 geçtim öyle söylem daha almadım hala ve
Dostum dünyanın en iyi islemcilerinden sayilabilecek biseye başlangıç seviye anakart ve 240 mm sıvı sogutma önerisi yapmissin bunlar uygun değildir
PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.442,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com