RX 9060 XT AMD Software AYARI

Reaksiyon skoru
3
Eski NVIDIA kullanıcısı olarak yeni sistemimde AMD ekran kartı kullanıyorum AMD Software ayarları hakkında pek bilgim yok sistemime uygun ayarı nasıl yapacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eski NVIDIA kullanıcısı olarak yeni sistemimde AMD ekran kartı kullanıyorum AMD Software ayarları hakkında pek bilgim yok sistemime uygun ayarı nasıl yapacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
hocam bence o ayarlar kişiye göre değişir ben mesela her oyunda farklı ayar kullanıyorum. zaten ayarların yanında ne işe yaradığı az çok yazıyor oraya bakarak kendinize göre daha iyi ayarları yapabilirsiniz

Merhaba dostum. AMD Radeon uygulamasında yapabileceğin faydalı bir kaç özellik var. Örneğin ekran kartının Güç ayarlarını eğer destekliyorsa arttırabilirsin. Yalnış anlama bu OC değil sadece örneğin 120W çalışan kartlar bazen stock şekilde 100W çalışabilir. Bunu senin MSI Afterburner veya AMD uygulamasında arttırman gerekir. Bunun dışında Super Resolution ve görsel yırtılmayı engelleyen faydalı özellikler de mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,748
Üyeler
186,788
Son üye
Sokak Savaşçıcı
Geri