RX 9060XT 16GB vs RTX 5060 TI 16 GB

Reaksiyon skoru
10
Selamlar. Bütün geriye kalan sistem parçaları aynı olacak şekilde ikisi arasında en az 5-6K fark oluyor. Sizce bu farkı vermeye değer mi?
İki ekran kartının arasındaki fark gerçekten bu fiyat farkına oranla normal mi? Beni bu çıkmazdan çıkarabilir misin?

9060xt 16gb iş görür

Selamlar. Bütün geriye kalan sistem parçaları aynı olacak şekilde ikisi arasında en az 5-6K fark oluyor. Sizce bu farkı vermeye değer mi?
İki ekran kartının arasındaki fark gerçekten bu fiyat farkına oranla normal mi? Beni bu çıkmazdan çıkarabilir misin?
hocam 1080p de hiç fark etmezler 2k gaming de 9060xt biraz gerisinde kalır 5060ti dan ama aradaki fark'a değecek bir durum yok bence (mfg dahil etmiyorum kullanırım dersen değebilir aradaki fark ama amd de afmf var)

Fiyata bağlı 5060Ti %10 civarı daha iyi
1762299533137.webp

Güçleri yakın. Fazladan 6K vereceksen bunu Nvidianın özellikleri için vereceksin. Oyun için DLSS4 ve MFG, daha iyi RTX performansı, eğer ekran kaydı alma, ekranı yayına verme gibi işler yapacaksan bu konuları çok daha iyi yapan bir encoder, profesyonel işlere girersen işini baya kolaylaştıran Cuda teknolojisi, uzun süre driver desteği ve daha stabil driverlar diye liste uzar ama benim bunlara ihtiyacım yok bana saf oyun gücü lazım dersen AMD alınabilir daha ucuza benzer güç verir.

Güçleri yakın. Fazladan 6K vereceksen bunu Nvidianın özellikleri için vereceksin. Oyun için DLSS4 ve MFG, daha iyi RTX performansı, eğer ekran kaydı alma, ekranı yayına verme gibi işler yapacaksan bu konuları çok daha iyi yapan bir encoder, profesyonel işlere girersen işini baya kolaylaştıran Cuda teknolojisi, uzun süre driver desteği ve daha stabil driverlar diye liste uzar ama benim bunlara ihtiyacım yok bana saf oyun gücü lazım dersen AMD alınabilir daha ucuza benzer güç verir.
Genelde saf güç şekilde kullanacağım. Yazılımsal teknolojiler güzel ama bana yapay veya bir şeyler eksik gibi geliyor.

RX9060XT Tabikii

Fiyatları yakın olsa veya şöyle 10000-1500 TL farklar olsa 5060 Tİ daha az FPS verse bile kafam rahat olsun ve ilerde ikinci elde satarken kolay olur flan diye alınabilir.

Lakin AMD o eski AMD değil artık aradaki fiyat farkları 5-6k ları görüyor ne gerek var 5060 Tİ almaya. Bence 9060 XT al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri