RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

Cici ve de şeker kardeşim halen Amd-Nvidia diye boş yapıyorsun. Şükür benim param var istediğimi alabilecek durumdayım ki kafam esti gittim 9070 XT Aorus aldım, kafam eser satarım 5080 alırım.

Fanboyluk sandığınız şey tecrübe, deneyim ama anlayamıyorsunuz işte.

3060 Ti ile DLSS 2 de kaldıktan sonrasını okumadım.

İşte TR forumların özeti niteliğinde bir yorum. Bilgi seviyemiz bu ama millete donanım üzerine akıl veriyoruz, yorum yapıyoruz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu sağda solda 6600 ün üzerine tool ile %25-30 saf performans koyuyorum deme cidden gülerler, ben daha sana laf anlatmıcam belli ki farklı bir hayal dünyasında yaşıyorsun.
Hocam senle tarışmak istemem ama hangi büyük oyunlarda dlss 3 var ?

Hocam senle tarışmak istemem ama hangi büyük oyunlarda dlss 3 var ?
Dostum DLSS 3 tarih oldu zaten, DLSS 4 e güncellendi haliyle 2-3-4 bunlar birbirinden ayrı değiller, üzerine eklenerek gelişen teknolojiler. Şuan DLSS 4 dediğimiz en güncel versiyonu yeni CNN model ile beraber tüm RTX20, 30, 40, 50 serilerinde çalışıyor. RTX 50 de çalışan DLSS 4 ile RTX 20 de çalışan DLSS 4 birebir aynı, hiç bir farkları yok.

DLSS 4 ün içine FG ve MFG gibi şeyleri eklemeyin onlar bambaşka teknolojiler. DLSS dediğimiz "upscaling" teknolojisi.

bende bu sorunu amd 6700xt-6750xt-7700xt de yaşadım. Ama sadece valorant da oluyordu belki mouseyi hızlı kaydırdığım için. Nvidaya geçince sorun düzeldi hatta o zamanlar forumda amd fancılığından amd haterliğine evrilirken konu açmıştım baya linç geldi :D

İşte stabil olmaması darbogazdan olabilir
Testlerimde Darbogaz gormedim.

sorun sadece bu yazdığınızsa muhtemelen yüzde ve binde bir fpsler düşük onlar düşük olunca oyun akıcı olmaz sanki gösterdiği fpsten düşük gibi hissettirir
Hmm msi afterburnerdan onlari açtım ama çıkmıyor sol ustte.
Ne yapcam peki bu durumda. Nasil duzelticez.

Dostum DLSS 3 tarih oldu zaten, DLSS 4 e güncellendi haliyle 2-3-4 bunlar birbirinden ayrı değiller, üzerine eklenerek gelişen teknolojiler. Şuan DLSS 4 dediğimiz en güncel versiyonu yeni CNN model ile beraber tüm RTX20, 30, 40, 50 serilerinde çalışıyor. RTX 50 de çalışan DLSS 4 ile RTX 20 de çalışan DLSS 4 birebir aynı, hiç bir farkları yok.

DLSS 4 ün içine FG ve MFG gibi şeyleri eklemeyin onlar bambaşka teknolojiler. DLSS dediğimiz "upscaling" teknolojisi.
bilgi için teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: GLHF
Şimdi Arkadaslar ben ddu ile driverleri temizledim ve öyle ekran kartini geri taktım galiba sorun düzeldi 😅
O gecikme dedigim sey gitmis gibi görünüyor.
Şu anlık hersey iyi gibi.
Guvenli moda girip ddu ile ekran karti sürücülerini temizlemek gercekten cok onemliymis ya.

Yok hocam biz bilgisiziz DDU ile duzelmez o, AMD faniyiz biz o yuzden oyle seyler diyoruz iste DDU falan, DDU ile silince olur mu hic olmaz, duzelmez oyle nvidia alin o en iyisi :D

Beyler sorun oyle biseydi ki mesela pubg lobideyim mouseu hareket ettiriyordum fare imleci yavas hareket ediyordu şimdi akıyor maşallah

Her şeyi geçtim de 4070s'den 9070xt'ye neden geçtin? Hala gideri olan taş gibi kart, gereksiz güncelleme olmuş.

Her şeyi geçtim de 4070s'den 9070xt'ye neden geçtin? Hala gideri olan taş gibi kart, gereksiz güncelleme olmuş.
4070superde canımı sıkan bir durum vardı 9070xt 27bine 3 taksit guxel firsat gibiydi

Ama katılıyorum hiç gerek yokmuş geçmeye

Boşa masraf oldu biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil