RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

Birde ben AMDyi kötüleyenlere soruyorum Nvidiada olan driver çökmelerini yazılım bozulmalarını kimse niye anlatmıyor Ydda bunla ilgili zibilyon makale okumuşumdur 4-5 defa driver çöktü - güncelleme yaparken driverın bozulduğu için format atmam gerektiği de oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070 super 9070xt sanki arkadaşrx580-3050den geçmiş gibi yorum yapmış sanki ekran kartına muhtaçmış gibi
Anladim hocam bende bana diyorsunuz sandim dedim ben gecmedim dicektim. Ben sirasiyla su kartlari kullandim ve gecis yaptim: GT 9500 > GTX 560Ti 1GB > RX 570 4GB > RX 6600 > GTX 1070 > RX 6600 > RTX 3080 10GB > RX 7600 XT > RX 6600 > RTX 4060 > RX 6600, suanda da mevcut olarak 6600 kullaniyorum arada bazi sorunlar ve ufak maddi problemler yasandi o yuzden bu kadar inisli cikisli kart degisimi oldu hep.

Bunu atacaginizi biliyordum :D ayni performansi aliyoruim gayette morepowertool ile 180 watta kullaniyorum, arkadasimda 7600XT var bende 6600 v ayni performansi aliyoruz oynadigimiz ortak 5-6 oyunda da.

O mesaji bekledim inatla ve bir sey bilmediginizi kanitlamis oldunuz :D :D soyle gulucuk atiyim bende belki hakli cikarim
Harbi komiksin. Bir de bilmiş bilmiş more power tool falan diyor. Aradaki saf performans farkı %25-30 civarı zaten sen o farkı gpu güç limitini aşarak kapattığını iddia ediyorsun, komik diyecem ama komik de değil acınası.

Anladim hocam bende bana diyorsunuz sandim dedim ben gecmedim dicektim. Ben sirasiyla su kartlari kullandim ve gecis yaptim: GT 9500 > GTX 560Ti 1GB > RX 570 4GB > RX 6600 > GTX 1070 > RX 6600 > RTX 3080 10GB > RX 7600 XT > RX 6600 > RTX 4060 > RX 6600, suanda da mevcut olarak 6600 kullaniyorum arada bazi sorunlar ve ufak maddi problemler yasandi o yuzden bu kadar inisli cikisli kart degisimi oldu hep.
bende neyapim hd3450-gt210-1030-3060ti

Bana videolarla geliyor kendisiyle celisiyor elinde RX 6600 var mi, denedin mi? Eline alicaksin karti once :D Ben diyorum ayni performansi aliyorum adam yok diyor, diyorum ki o soyledigim kartlarin hepsi ayni kart tek fark guc tuketimleri ve ekstra olarak 6600 biraz daha zayif ama yakaliyorsun 180Watt ile hala video atiyor ya. Oynadigimiz ortak 5-6 oyunda da ayni performansi birebir aliyorum.

Arkadaşlar rtx 4070 super ekran kartından o kadar masraf edip 9070xtye geçtim. Ama memnun değilim anlam veremiyorum. Yani fps olarak performansı yüksek gibi görünüyor ama bi rtx 4070 super gibi iyi hissiyat vermiyor. Oyunda mouseu cevirince sanki hemen dönmüyor akmıyor gibi. Dayanamadım eski kartımı geri taktım. Çünkü emin olmak istedim. Eski kartı takınca rahatladım rtx 4070 super akıyor bildiğin stabil mis gibi. Hele elden ringte rtx açınca 9070xt kasılmalara baslıyordu 60fps verse bile hissiyatı kötüydü. 4070superde mis gibi fps düşse bile hissettirmiyor halen akıcı stabil bir sekilde oynayabiliyorsun.
Benim tecrübelerim bu şekilde.
Niye böyledir neden böyledir bilemedim. Sanki nvidia ve amd farkı gibi bir durum var arkadaş.
Not: 9070xt sapphire pulse modeli sıfır aldım sıcaklık değerleri gayet iyi vram sıcaklığını bile kontrol ettim.
Driveri güncel son çıkan iyi dedikleri driver.
performansında sorun yok ama çok sesli çalışıyor ben de memnun değilim bu yönden

Harbi komiksin. Bir de bilmiş bilmiş more power tool falan diyor. Aradaki saf performans farkı %25-30 civarı zaten sen o farkı gpu güç limitini aşarak kapattığını iddia ediyorsun, komik diyecem ama komik de değil acınası.

Ve adam burada 6600XT'ye yapiyor o islemi diger kartlar standartlar icerisindeyken ben bu islemi yaparsam yakaliyorum dogal oalrak bir ust karta bunu yaparsan arayi yine acar :D bende guluyorum sadece sizin gibi

• Hahaha
Reaksiyonlar: GLHF
Birde ben AMDyi kötüleyenlere soruyorum Nvidiada olan driver çökmelerini yazılım bozulmalarını kimse niye anlatmıyor Ydda bunla ilgili zibilyon makale okumuşumdur 4-5 defa driver çöktü - güncelleme yaparken driverın bozulduğu için format atmam gerektiği de oldu hatta birkeresinde çözünürlük hatası verdiği bile oldu zaten nvidia yeni teknolojileri 1-1.5 sene destek verip kesiyorben 3060ti aldım 1 sene sonra dlss desteği kesildi dlss2de kaldık AMD Rakip kartlara bile destek verdik size yeminler olsun 10 senelik arkadaşlarım AMD kullanıyorlar zorla aldırdım 2side 2.el onlarda bile sıkıntı yok adama 2.el 8kya 6600xt sistem dizdim geçen sene- yeni sistem alacak arkadaşım oldu 7800xt aldırdım AMD PİŞMANLIK DEĞİL DEVAMLILIKTIR

4070 super 9070xt sanki arkadaşrx580-3050den geçmiş gibi yorum yapmış sanki ekran kartına muhtaçmış gibi
3060 Ti ile DLSS 2 de kaldıktan sonrasını okumadım.

İşte TR forumların özeti niteliğinde bir yorum. Bilgi seviyemiz bu ama millete donanım üzerine akıl veriyoruz, yorum yapıyoruz...

Ve adam burada 6600XT'ye yapiyor o islemi diger kartlar standartlar icerisindeyken ben bu islemi yaparsam yakaliyorum dogal oalrak bir ust karta bunu yaparsan arayi yine acar :D bende guluyorum sadece sizin gibi
Yahu sağda solda 6600 ün üzerine tool ile %25-30 saf performans koyuyorum deme cidden gülerler, ben daha sana laf anlatmıcam belli ki farklı bir hayal dünyasında yaşıyorsun.

Birde ben AMDyi kötüleyenlere soruyorum Nvidiada olan driver çökmelerini yazılım bozulmalarını kimse niye anlatmıyor Ydda bunla ilgili zibilyon makale okumuşumdur 4-5 defa driver çöktü - güncelleme yaparken driverın bozulduğu için format atmam gerektiği de oldu hatta birkeresinde çözünürlük hatası verdiği bile oldu zaten nvidia yeni teknolojileri 1-1.5 sene destek verip kesiyorben 3060ti aldım 1 sene sonra dlss desteği kesildi dlss2de kaldık AMD Rakip kartlara bile destek verdik size yeminler olsun 10 senelik arkadaşlarım AMD kullanıyorlar zorla aldırdım 2side 2.el onlarda bile sıkıntı yok adama 2.el 8kya 6600xt sistem dizdim geçen sene- yeni sistem alacak arkadaşım oldu 7800xt aldırdım AMD PİŞMANLIK DEĞİL DEVAMLILIKTIR

Zamaninda bende 570 varken arkadaslarimda 1060 vardi ciktigi zamanlar iyi kartti tamam ama ilerleyen zamanlarda benim oynadigim oyunlari oynayamamaya basladir kas gucu devreye girince R6S villa mapi mesela 1060'li arkadasimda kasarken ben rahatlikla oynuyordum simdi de ayni sorun. 6600 ve 3060 arasinda var 3060 performans kaybi yasarken 6600 bana misin demiyor.

3060 Ti ile DLSS 2 de kaldıktan sonrasını okumadım.

İşte TR forumların özeti niteliğinde bir yorum. Bilgi seviyemiz bu ama millete donanım üzerine akıl veriyoruz, yorum yapıyoruz...

Yahu sağda solda 6600 ün üzerine tool ile %25-30 saf performans koyuyorum deme cidden gülerler, ben daha sana laf anlatmıcam belli ki farklı bir hayal dünyasında yaşıyorsun.
Bende tam onu dicektim cahille tartisilmaz cahil olunur diye gerek yok hocam siz nvidiadan devam.

Yani belki de ondan ama bilemiyorum

Format atmak istemiyorum. Formatsız ne yapabilirim
en temizi format yani önemli belgeler varsa flash atın oyunları geri yüklersiniz zaten

Zamaninda bende 570 varken arkadaslarimda 1060 vardi ciktigi zamanlar iyi kartti tamam ama ilerleyen zamanlarda benim oynadigim oyunlari oynayamamaya basladir kas gucu devreye girince R6S villa mapi mesela 1060'li arkadasimda kasarken ben rahatlikla oynuyordum simdi de ayni sorun. 6600 ve 3060 arasinda var 3060 performans kaybi yasarken 6600 bana misin demiyor.

Bende tam onu dicektim cahille tartisilmaz cahil olunur diye gerek yok hocam siz nvidiadan devam.
Cici ve de şeker kardeşim halen Amd-Nvidia diye boş yapıyorsun. Şükür benim param var istediğimi alabilecek durumdayım ki kafam esti gittim 9070 XT Aorus aldım, kafam eser satarım 5080 alırım.

Fanboyluk sandığınız şey tecrübe, deneyim ama anlayamıyorsunuz işte.

Kullandigim kartlari gormedin galiba, fanboyluk yapmiyorum siz anlamiyorsunuz Allah daha iyilerini nasip eder insallah hocam size 5090 D falan. Iyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: GLHF
7500f hic yuzde 100e yaklaşmadı bile kullanırken. Gayet rahat besliyor gibiydi. Ama evet 1080pde kullanıyorum.
1080p de normal hocam. Full işlemci ağırlıklı gidiyor yani nerdeyse oyunlarınız. 9070xt dediğimiz kart 4k oyunculuk için bile çok çok yeterli.

Geri