RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

4070superde canımı sıkan bir durum vardı 9070xt 27bine 3 taksit guxel firsat gibiydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama katılıyorum hiç gerek yokmuş geçmeye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşa masraf oldu biraz
Bu arada 27K çok çok iyi fiyat. Neredeyse MSRP fiyatı. Çözünürlüğü 2K (sanal olarak) yapıp kullanın. Kartın AMD olmasıyla ilgili bir problem yok.

Şimdi Arkadaslar ben ddu ile driverleri temizledim ve öyle ekran kartini geri taktım galiba sorun düzeldi 😅
O gecikme dedigim sey gitmis gibi görünüyor.
Şu anlık hersey iyi gibi.
Guvenli moda girip ddu ile ekran karti sürücülerini temizlemek gercekten cok onemliymis ya.
Evet DDU ile temizlemek gerekebiliyor ama şöyle bir olay da var, 9070 XT yi sök geri 4070 Superi tak ve hiç DDU falan uğraşma düz driverı kur geç bak en ufak sorun çıkıyor mu işte bu DDU olayı da bir tek AMD de var illa her şeyi kılıfına uydurman gerekiyor.

Hatta yeni kartı geçtim her güncellemeyi DDU ile kurman gerekiyor, güncelleme de bile sorun çıkarabilir AMD. Zamanında 6600XT, 6800 kullanırken çok sorun yaşadım hatta 6800 de 9-10 ay hiç güncelleme yapmadığımı bilirim.

Düzeldi gibi. Ddu ile temizledim eski sürücüleri
Evet DDU ile temizlemek gerekebiliyor ama şöyle bir olay da var, 9070 XT yi sök geri 4070 Superi tak ve hiç DDU falan uğraşma düz driverı kur geç bak en ufak sorun çıkıyor mu işte bu DDU olayı da bir tek AMD de var illa her şeyi kılıfına uydurman gerekiyor.

Hatta yeni kartı geçtim her güncellemeyi DDU ile kurman gerekiyor, güncelleme de bile sorun çıkarabilir AMD. Zamanında 6600XT, 6800 kullanırken çok sorun yaşadım hatta 6800 de 9-10 ay hiç güncelleme yapmadığımı bilirim.
Artık bunlar bütün forumlarda konuşuluyor ve günlük bilgi haline geldi. Her marka model için sürücülerinizi DDU ile hatta güvenli mod kullanarak silip yeniden yükleyin. Ayarları kurcalayın. Gördüğünüz kullanılabilir teknolojileri araştırıp öğrenin. Bilgisayarı konsoldan ayıran şey bu özgürlüğü zaten. Bu arada bende nvidia kart kullanıyorum ve son çıkan sürücüleri o kadar bozuk ki eğer monitörde gsync devredeyse ilk bootta ekran siyah kalıyor ve masaüstü gelmiyor. Senin fark etmemen markada "hiç" sorun yok anlamına gelmiyor dostum. İstersen git alnına nvidia logosu çaktır beni ilgilendirmiyor. Bir kaç cahil toplanıp AMD kötü dediniz diye kötü olmuyor. Köylü hezeyanlarınızı başka yere saklayın.

AMD'yi kullanmayi bilmek lazim hocam, eger sahibinin nvidia fan boy oldugunu anlarsa boyle yapiyor bazen, AMD Software uzerinden oyun icin anti-lag olsun, ve nvidia tarafinda denk gelen ayarlara baktin mi acik mi kapali mi diye, illa bir sorun vardir.
işte bunlar böyle en ufak kusur buldun mu malum kitle gibi seni fanboylukla suçlarlar

+ - degerlendir ya 9070xt devam et yada sat eski kartla devam et daha iyisi olsun dersen 5080 süper bekleyebilirsin

Geri