RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

Dostum bot falan mısın? bir şeye en stabil diyebilmen için diğer serileri de kullanıp, deneyimlemiş olman gerekiyor ki bir kıyaslama yapabilesin.

Bende sadece iPhone 13 kullandım ama en stabil iPhone 13 🤣

İşte senin yaptığın bu kadar saçma. Kullandın mı RTX40 ve 50? hayır. O zaman sus da bilenler konuşsun.
Agir bir nvidia fani oldugunuz nerden belli, bende sizin iphone orneginize soyle bir ornek vereyim, Diyelim ki sporda A ve B hareketi var ve bilimsel arastirmalar dahil + bir cok sporcu A daha iyi diyor ama bir sporcu varki hem A hem de B denemis ve B ona daha iyi gelmis o zaman B dunyanin en iyisi sizde bu tarz konusuyorsunuz yani. Diyorum ki son seri kartlarda AMD daha stabil, nvidia tarafi 40 serisi ve 30 serisinde daha stabil ozellikle 30 serisi, 4060 8Gb'ta kullandim bir tek 50 serisi kullanmadim ve bunu bilmek icin illa benim kullanip kullanmama gerek yok.

Ya besliyor kardesim niye besleyemeyesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yuzde50 oluyor ekran karti yuzde 100 oluyor daha ne yapcak bu işlemci
Ekran kartı sürekli mi %100 de kullanıyor? %100 kullanırken kaç watt güç tüketiyor? alt çekirdeklerin kullanım yüzdelerine baktın mı?
%lik fps'in düşük ise oyun akıcı gelmez önceden bende de oluyordu 7500f kullanırken 7800x3d kartımı her oyunda besliyor akıcılığım düzeldi

Yok öyle bir dünya, sen aynı FPS i aldığını sanıyorsun sadece. 6600 ve 7600 XT arasında 20 FPS den fazla fark var.
Bunu atacaginizi biliyordum :D ayni performansi aliyoruim gayette morepowertool ile 180 watta kullaniyorum, arkadasimda 7600XT var bende 6600 v ayni performansi aliyoruz oynadigimiz ortak 5-6 oyunda da.

O mesaji bekledim inatla ve bir sey bilmediginizi kanitlamis oldunuz :D :D soyle gulucuk atiyim bende belki hakli cikarim

Hocam ferrariye tüp takmışsınız gitmiyor diyorsunuz. Alın 2k bi monitor bakın ne oluyor 😃

Ekran kartı sürekli mi %100 de kullanıyor? %100 kullanırken kaç watt güç tüketiyor? alt çekirdeklerin kullanım yüzdelerine baktın mı?
%lik fps'in düşük ise oyun akıcı gelmez önceden bende de oluyordu 7500f kullanırken 7800x3d kartımı her oyunda besliyor akıcılığım düzeldi
Hmm denerim.

Ya besliyor kardesim niye besleyemeyesin

İşlemci yuzde50 oluyor ekran karti yuzde 100 oluyor daha ne yapcak bu işlemci
kart değişince eskiden kalan şeyleri silmek gerekiyor yani format atarsan daha iyi olur

Kartlarin hepsin kagit ustunde ayni ve mimari olarakta hic bir avantajlari yok 6600 donanim olarak eksik ama bu kartlarla ayni sadece guc tuketimi cok kisitli guc tuketimini genisleterek ayni performansi aliyorsunuz.

Yardimci olmaya hocam, dalga gecmek benlik degil ama okudugumda bir nvidia fan boyluk sezdim o yuzden daha iyi kart nasil da daha kotu hissettiriyor onu cozemedim ve sadece anti-lag icin konusmuyorum Nvidia denetim masasinda bir ton ayar var bunlarin icinden AMD tarafina karsilik gelenleri, AMD Software uzerinden acip/kapadin mi ayni seviyeye getirmek icin. Fare mesela hemen akmiyor diyorsunuz burada baska bir sorun olabilir ekran kartini tetikleyen, gecikme yapiyor kisacasi sistem.
arada %15 fark ya vardır ya yoktur niye geçtin :d

Takılma yapıyor demiyorum. Takılma yapmıyor. Fps de yüksek gösteriyor. Ama verdiği hissiyat öyle değil. Stabil değil gibi.
sorun sadece bu yazdığınızsa muhtemelen yüzde ve binde bir fpsler düşük onlar düşük olunca oyun akıcı olmaz sanki gösterdiği fpsten düşük gibi hissettirir

afterburner ile yüzde 1 ve binde 1 fpsleri kontrol edin

Birde ben AMDyi kötüleyenlere soruyorum Nvidiada olan driver çökmelerini yazılım bozulmalarını kimse niye anlatmıyor Ydda bunla ilgili zibilyon makale okumuşumdur 4-5 defa driver çöktü - güncelleme yaparken driverın bozulduğu için format atmam gerektiği de oldu hatta birkeresinde çözünürlük hatası verdiği bile oldu zaten nvidia yeni teknolojileri 1-1.5 sene destek verip kesiyorben 3060ti aldım 1 sene sonra dlss desteği kesildi dlss2de kaldık AMD Rakip kartlara bile destek verdik size yeminler olsun 10 senelik arkadaşlarım AMD kullanıyorlar zorla aldırdım 2side 2.el onlarda bile sıkıntı yok adama 2.el 8kya 6600xt sistem dizdim geçen sene- yeni sistem alacak arkadaşım oldu 7800xt aldırdım AMD PİŞMANLIK DEĞİL DEVAMLILIKTIR

Hangisine hocam
4070 super 9070xt sanki arkadaşrx580-3050den geçmiş gibi yorum yapmış sanki ekran kartına muhtaçmış gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,479
Üyeler
186,629
Son üye
leventcağrı
Geri